HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Bridgerton: Τι να περιμένουμε απο τα τελευταία επεισόδια της τρίτης σεζόν;

Μόλις πριν από λίγες εβδομάδες δόθηκε στον κόσμο η τρίτη σεζόν του Bridgerton. Μετά από τέσσερα επεισόδια ρομαντικής κομεντί με κορυφαίους εραστές την Penelope και τον Colin, η πιο “σοκαριστική” σκηνή της σειράς άφησε το ζευγάρι στο Bridgerton House με μια πρόταση γάμου. Πώς θα ανταποκριθεί όμως η Penelope σε μια τόσο αυθόρμητη πρόταση; Θα διαφέρει η εκδοχή του χαρακτήρα της σειράς από την Penelope του μυθιστορήματος Romancing Mister Bridgerton της Julia Quinn; Το πιο σημαντικό: Πώς θα αντιδράσει η Eloise, αδερφή του Colin και πρώην καλύτερη φίλη της Penelope, στα νέα για το ειδύλλιό τους;

Μερικές από αυτές τις ερωτήσεις, απαντήθηκαν στο πρώτο επίσημο τρέιλερ για την τρίτη σεζόν του Bridgerton, μέρος δεύτερο, το οποίο επικεντρώνεται στη μυστική ταυτότητα της Penelope ως Lady Whistledown. «Ποιος χρειάζεται καθαρό αέρα όταν υπάρχει φρέσκο ​​κουτσομπολιό;» ρωτάει η Lady Danbury (Adjoa Andoh) στο βίντεο που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Αλλά το πιο καυτό τυφλό αντικείμενο του Ton απειλεί να καταστρέψει τον αρραβώνα του Colin και της Penelope – ειδικά αφού η Eloise απειλεί να πει στον αδερφό της το μεγάλο μυστικό της πρώην καλύτερης της φίλης.Μπρίτζερτον σεζόν 3, μέρος 2Και η πίεση από τη μαμά της Penelope δεν βοηθάει: «Οι κυρίες δεν έχουν όνειρα», προειδοποιεί την κόρη της. «Έχουν συζύγους».

Κυκλοφορώντας τα τέσσερα τελευταία επεισόδια της σεζόν τον Ιούνιο, το Netflix αναγκάζει τους πιστούς θεατές να πάρουν μια ανάσα.

Πότε θα επιστρέψει η τρίτη σεζόν του Bridgerton;

Η σειρά παραγωγής της Shonda Rhimes θα κάνει το ντεμπούτο της στο δεύτερο μισό της την Πέμπτη 13 Ιουνίου—σχεδόν ακριβώς ένα μήνα μετά την πρώτη κυκλοφορία. «Δεν σχεδιάζαμε αρχικά να υπάρξει ένα διάλειμμα στη μέση», είπε προηγουμένως η δημιουργός της σειράς Jess Brownell.

«Το Netflix μας πλησίασε για να χωρίσουμε τη σεζόν στα δύο. Είναι κάτι που νομίζω ότι δοκιμάζουν σε όλη την πλατφόρμα τους και στην πραγματικότητα λειτούργησε τέλεια. Είχαμε ένα φυσικό διάλειμμα στο τέλος του τέταρτου επεισοδίου. Είμαι σίγουρη ότι θα είναι απογοητευτικό για ορισμένους, αλλά είναι ωραίο να έχουμε αυτό το διάλειμμα για να τα καταλάβουμε όλα και να κάνουμε εικασίες για το τι πρόκειται να ακολουθήσει, να χτίσουμε δυναμική πριν βγει το δεύτερο μέρος». 

Season 3 Trailer

Τι συνέβη στο τέλος των τεσσάρων πρώτων επεισοδίων της τρίτης σεζόν;

Στο τελευταίο επεισόδιο, ο Colin και η Penelope είχαν επιτέλους εξομολογηθεί τα περισσότερα από φιλικά αισθήματά τους ο ένας για τον άλλον. Αφού “συνδέθηκαν” αυθόρμητα στο πίσω μέρος μιας άμαξας με προορισμό τον κοινό δρόμο τους, ο Colin ρώτησε: «Για όνομα του Θεού, Penelope Fetherington θα με παντρευτείς ή όχι;»

Ενώ περιμένει μια απάντηση, η αδερφή του Francesca Bridgerton (Hannah Dodd) αποφασίζει αν θα ακολουθήσει μια σχέση με τον παρόμοιο στωικό John Stirling, Earl of Kilmartin (που υποδύεται ο Victor Alli). Ο μεγαλύτερος αδερφός τoy Benedict (Luke Thompson) κάνει μια συμφωνία με τη χήρα Lady Tilley Arnold (Hannah New).

Εν τω μεταξύ, η μητέρα τους Violet Bridgerton (Ruth Gemmell) έχει κάνει κάτι σαν φλερτ με τον Marcus Anderson (Daniel Francis), τον λεγόμενο ακραίο αδερφό της καλύτερης της φίλης, Lady Agatha Danbury. Και η Eloise βρέθηκε μπλεγμένη σε μια φιλία με την “κακιά κοπέλα” Cressida (Jessica Madsen), η οποία ήλπιζε να κλέψει τον Lord Debling (Sam Phillips) μακριά από την Penelope όταν ο αρραβώνας τους φαινόταν επικείμενος.

Bridgerton' Showrunner Explains Why Colin and Penelope's Carriage Scene Has Us All Blushing — Including Her: “I Got Like Beet Red” | DeciderΩ, και οι φανταχτερές αδερφές Featherington (Harriet Cains, Bessie Carter) ανοίγουν τα χαρτιά τους για το What to Expect When You’re Expecting—δηλαδή, εάν όλες οι προσπάθειές τους να δημιουργήσουν έναν οικογενειακό κληρονόμο έχουν αποδώσει καρπούς.

Η δημιουργός της σειράς Jess Brownell έχει αποκαλύψει μερικά στοιχεία της τρίτης σεζόν του Bridgerton, μέρος δεύτερο, συμπεριλαμβανομένου ενός σκηνικού στο επεισόδιο πέμπτο στο οποίο όλοι οι κύριοι χαρακτήρες μας είναι μαζί και, «στο επεισόδιο έξι, ένα τραγούδι της Demi Lovato που μόλις προσγειώνεται».

Όσο για τις διαδικτυακές θεωρίες ότι, αν μάθει για το μυστικό της Penelope, ο Colin μπορεί να διοχετεύσει τη δική του γραφή σε μια περσόνα του Lord Whistledown; «Δεν το έχω ακούσει αυτό», είπε η Brownell στο VF, όταν της δόθηκε η ιδέα. «Λοιπόν, ξέρουμε ότι ο Colin και η Penelope γράφουν γράμματα ο ένας στον άλλο κάθε φορά που ο Colin φεύγει για το καλοκαίρι, και εκεί έχτισαν πραγματικά τη φιλία τους, οπότε το γράψιμο είναι σίγουρα κεντρικό στη σύνδεσή τους. Το πώς θα γίνει αυτή τη σεζόν θα αποκαλυφθεί».

Και συνέχισε: «Όταν ο Colin και η Penelope συναντιούνται, υπάρχει ένα μέρος της Penelope που θέλει να γίνει πλήρως γνωστό από τον Colin, και επομένως είναι ένα ερώτημα για εκείνη αν θα του αποκαλύψει αυτό το μυστικό ή όχι, το οποίο πρέπει να περιηγηθεί».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μάικλ Τζάκσον: Η βιογραφική του ταινία μπαίνει στην τελική «ευθεία»

HerNews ka

Wednesday: Ξεκινούν και επίσημα τα γυρίσματα της 2ης σεζόν – Όλα όσα πρέπει να ξέρεις

HerNews ka

7η HAIRPROF: Δυναμικό ξεκίνημα για την μεγαλύτερη έκθεση για επαγγελματίες κομμωτές

Her News