HerNews.gr
Ελλάδα

Britney Spears: Ήρθε στην Ελλάδα και δεν το κατάλαβε κανείς – Το νησί που επισκέφθηκε

H Britney Spears επέλεξε να επισκεφθεί την Ελλάδα πριν από δυο μήνες και συγκεκριμένα το νησί της Πάρου, κάτι που δεν έγινε αντιληπτό από κανέναν.

Η είδηση έγινε γνωστή από την ίδια την τραγουδίστρια, η οποία ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την Δευτέρα 1/7 ένα καρουζέλ φωτογραφιών από τις διακοπές της στην Πάρο γράφοντας στη λεζάντα «Φωτογραφίες που τράβηξα από το ταξίδι μου στην Ελλάδα πριν από δυο μήνες».

Πριν από μερικούς μήνες η Britney Spears μοιράστηκε επίσης μια ανάρτηση που αφορούσε τη «σοβαρή νευρική βλάβη» που φέρεται να υπέστη κατά τη διάρκεια της αμφιλεγόμενης συντηρητικής της θητείας , η οποία έληξε τον Νοέμβριο του 2021.

«Υπήρχε μια εποχή που με κρατούσαν σε ένα σημείο παρά τη θέλησή μου για πολύ καιρό», έγραψε η τραγουδίστρια. «Δεν είμαι το ίδιο από τότε».

Η Britney Spears με μπικίνιΑφού έγραψε ότι εξακολουθεί να παλεύει με «εξαιρετικά βαθύ» τραύμα, η Spears έδωσε δύναμη στον εαυτό της προσθέτοντας, «είναι εντάξει να στενοχωριέσαι κάποιες μέρες ή να μην είσαι καλά».

Και κατέληξε, «Πρέπει να είμαι ο μεγαλύτερος άνθρωπος και να συγχωρήσω τους γονείς μου… αλλά αυτό είναι εξαιρετικά δύσκολο!!! Θα κάνω ό,τι μπορώ για να το αφήσω να φύγει και να μην απογοητεύσω τους άλλους από τον θυμό μου».

Η Britney Spears στο παρελθόν είχε μιλήσει ανοιχτά για την σωματική και ψυχική κακοποίηση που υπέστη κατά τη διάρκεια της 13χρονης συντηρητικής της θητείας.

Η διαγραμμένη ανάρτηση της Πριγκίπισσας της Ποπ σχετικά με νευρικές βλάβες ήρθε λίγο αφότου έσπασε το πόδι της σε ένα περιστατικό στο πολυτελές ξενοδοχείο Chateau Marmont στο Λος Άντζελες.

Το πόδι της Britney Spears τραυματίστηκε όταν τσακώθηκε με τον οικονόμο της που έγινε σύντροφός της, Paul Richard Soliz. Το ζευγάρι είχε ρομαντική σχέση από το περασμένο φθινόπωρο.

Ξανά σε περιπέτειες η Britney Spears: Ο έντονος καυγάς & το χτυπημένο πόδι

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μίλτος Τεντόγλου: «Πέταξε» στα 8,38μ και έκλεισε θέση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

HerNews ka

Νεκρά άλογα εντοπίστηκαν στην Πάρνηθα – Σοκαριστικές εικόνες

HerNews ka

Μουντζώνεις στο δρόμο; Ξανα σκέψου το αν δεν θέλεις να πληρώσεις 100 ευρώ

Her News b