HerNews.gr
Beauty

Bronzy and Beachy: Η Hailey Bieber μόλις δημιούργησε νέο trend στο καλοκαιρινό μακιγιάζ

Είναι ο κόσμος της Hailey Bieber και απλά ζούμε σε αυτόν. Μέχρι στιγμής το 2024, το μοντέλο ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, ξεκίνησε ένα νέο κύμα στυλ μητρότητας για κορίτσια, συνέχισε να εμπνέει με τα κομψά μανικιούρ της και εξακολουθεί να ηγείται της μάρκας ομορφιάς της, Rhode. Μέσα σε όλα, η 27χρονη ξεκινά μια νέα τάση: το μακιγιάζ «Beachy glow».

Στις 28 Μαΐου, η Hailey Bieber δημοσίευσε ένα tutorial μακιγιάζ στο TikTok, παρουσιάζοντας τα προϊόντα που χρησιμοποιεί αυτό το καλοκαίρι για να αποκτήσει μια επιδερμίδα η οποία να φαίνεται σαν να γύρισε μόλις από την παραλία. Στο βίντεο, η ιδρύτρια της Rhode φαίνεται φρέσκια φορώντας ένα καφέ τοπ και περιγράφει την εμφάνιση ως ένα tutorial για “καλοκαιρινό, beachy, glowy, bronzy” μακιγιάζ. 

@haileybieber summer grwm @Hourglass Cosmetics ♬ original sound – Hailey Bieber

Η Hailey εννοείται πως ξεκίνησε το μακιγιάζ της προετοιμάζοντας το δέρμα της με προϊόντα από την εταιρία της. Το επόμενο βήμα στη ρουτίνα της ήταν το πιο ενδιαφέρον. Παράλειψε το foundation, το concealer και τα φρύδια της και πήγε κατευθείαν στο bronzing. Η ίδια δεν αποκάλυψε το προϊόν, ωστόσο ανέφερε ότι ήταν ένα μπρονζέ που λειτουργεί και ως αυτομαυριστικό και το άπλωσε στους κροτάφους και στα ζυγωματικά της.

Μετά την προετοιμασία της επιδερμίδας και το μπρόνζερ της, η Bieber πρόσθεσε το concealer. «Είναι τόσο κρεμώδες και όμορφο», λέει. «Μόλις έγινε βασικό στη ρουτίνα του μακιγιάζ μου», πρόσθεσε. Το εφάρμοσε παντού όπου συνήθως προσθέτατε concealer—κάτω από τα μάτια, σε τυχόν ατέλειες ή κοκκινίλες και στο κέντρο του μετώπου και του πηγουνιού της για να φωτίσει. Στη συνέχεια έκανε blend το concealer με ένα πινέλο.Η Hailey Bieber με ροζ crop top.Το τελευταίο βήμα της ρουτίνας της Hailey Bieber; Λίγο ροζ ρουζ, φυσικά. Και, ενώ δεν αποκάλυψε το όνομα του προϊόντος, μπορούμε να υποθέσουμε ότι ήταν άλλη μια κλεφτή ματιά στα επερχόμενα ρουζ Rhode που ετοιμάζει. «Θα προσθέσω αυτό το ηλιοκαμένο, μπρονζέ, τερακότα χρώμα», λέει, χτυπώντας τις αποχρώσεις στα μάγουλα και τη μύτη της. Πρόσθεσε μια άλλη απόχρωση, την οποία περιγράφει ότι έχει έναν πορτοκαλί-ροζ τόνο, τον οποίο σημειώνει ότι είναι ο αγαπημένος της για το καλοκαίρι και το εφαρμόζει στις κορυφές των μάγουλών της.

Πρόσθεσε λίγο περισσότερο ρουζ στα χείλη και τα μάγουλά της μαζί με λίγο highlighter.

Hailey Bieber: Αποκάλυψε το φύλο και το όνομα του παιδιού που περιμένει;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Hailey Bieber: Yιοθέτησε το glazed donut makeup για βραδινά glam looks

HerNewskl

Bella Hadid: Άλλαξε χρώμα μαλλιών και έμειναν όλοι άφωνοι!

HerNewskl

Baby Blonde: Το ξανθό που θα τονίσει τα χαρακτηριστικά σας!

HerNewskl