Ο μεγαλύτερος γιος του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ, ο οποίος έχει χαρακτηριστεί ως «wannabe» σεφ όλα αυτά τα χρόνια, είπε ότι παραμένει ανενόχλητος από την κριτική για την καριέρα του στη μαγειρική.
«Για να είμαι ειλικρινής, έχω συνηθίσει το μίσος», είπε ο Μπρούκλιν, 24 ετών, στο Insider Friday.
«Δεν με ενοχλεί πραγματικά. Η μαγειρική με κάνει χαρούμενο. Έχω πιο σημαντικά πράγματα για να ανησυχώ από τους ανθρώπους που λένε λίγα σκουπίδια για μένα», συνέχισε.
Το τρολάρισμα ξεκίνησε όταν άρχισε η εκπομπή του, “Cookin’ With Brooklyn”, τον Δεκέμβριο του 2021.
Αν και η σειρά στο Facebook Watch έκτοτε έληξε, ο Μπρούκλιν συνέχισε να προβάλλει περιεχόμενο μαγειρικής στις άλλες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης του.
Πιο πρόσφατα, δέχθηκε πυρά επειδή χρησιμοποίησε σχεδόν ένα ολόκληρο μπουκάλι λάδι αβοκάντο για να μαγειρέψει δύο κομμάτια κοτόπουλου.
Δημοσίευσε το κλιπ στο Instagram το καλοκαίρι, λέγοντας στους 16,3 εκατομμύρια followers του ότι του άρεσε να χρησιμοποιεί το λάδι Chosen Foods «για το τηγάνισμα λόγω του υψηλού σημείου καπνού και της ουδέτερης γεύσης του».
Το Μπρούκλιν κάλυψε τα στήθη κοτόπουλου σε ένα μείγμα με βάση το γάλα πριν τα κυλήσει σε ένα μείγμα από μπαχαρικά και αλεύρι.
Έριξε στη συνέχεια ένα ολόκληρο μπουκάλι λάδι – το οποίο πωλείται για 24,99 δολάρια – στο τηγάνι.
“Αυτό είναι πολύ λάδι”, έγραψε ένας ακόλουθος.
Ένας άλλος είπε: «Υπάρχουν άνθρωποι που πεθαίνουν στον κόσμο από την πείνα – χρησιμοποιήσατε αρκετό λάδι και γάλα για περίπου 20 άτομα. Αλλά δεν θα το καταλάβατε αυτό».
Ο Μπρούκλιν προηγουμένως είχε φιλοδοξίες να ακολουθήσει τα αθλητικά βήματα του πατέρα του, αλλά αποχώρησε από την ποδοσφαιρική ομάδα Άρσεναλ όταν ήταν 15 ετών.
Στη συνέχεια σπούδασε φωτογραφία και μέσα ενημέρωσης σε ιδιωτικό κολέγιο του Λονδίνου και έγινε δεκτός να σπουδάσει φωτογραφία στο Parsons School της Νέας Υόρκης.