HerNews.gr
Rainbow

Cara Delevingne: Εντυπωσιάζει στην καμπάνια “Pride” του Calvin Klein

H Cara Delevingne εμφανίζεται στις διαφημίσεις του Calvin Klein “This Is Love”, οι οποίες όχι μόνο μιλούν για την αγάπη και την ταυτότητα στα συνοδευτικά βίντεο από τα παρασκήνια, αλλά δείχνει επίσης τη σταρ να ποζάρει με πολλά ζευγάρια εσώρουχα.

Στις φωτογραφίες, η Cara Delevingne φαίνεται να ποζάρει με βρεγμένα μαλλιά ενώ φοράει τα κλασικά σλιπ με το λογότυπο του Calvin Klein, πολλά με θέμα το ουράνιο τόξο για να προωθήσουν τον Ιούνιο ως Μήνα Υπερηφάνειας.Η Cara Delevingne ποζάρει με εσώρουχα για την καμπάνια Calvin Klein Pride Month

Η Cara Delevingne ποζάρει με εσώρουχα για την καμπάνια Calvin Klein Pride Month

Σε μία από τις λήψεις, παρακάμπτει εντελώς ένα πουκάμισο, λυγίζοντας τους μύες της και επιδεικνύοντας αρκετά από τα τατουάζ της. Για μια άλλη φωτογραφία, φοράει ένα αθλητικό σουτιέν με λογότυπο ουράνιο τόξο.

Μια άλλη φωτογραφία δείχνει την Cara Delevingne να εμφανίζει το τονισμένο της σώμα καθώς ξαπλώνει σε μια καρέκλα, τραβώντας την κάλτσα της.

Ένα βίντεο από τα παρασκήνια είναι εξίσου διασκεδαστικό, που δείχνει την εξέλιξη από τις πόζες του μοντέλου. Τη βλέπουμε να σέρνεται στο πάτωμα, να κουνάει τα μαλλιά της και να κοιτάζει την κάμερα με ένα αθλητικό σουτιέν με λογότυπο ουράνιου τόξου και ασορτί σλιπ που προεξείχε από το παντελόνι της.

Σε ένα αποκλειστικό βίντεο που μοιράστηκε με το People , η Cara Delevingne συζητά επίσης πώς ορίζει την αγάπη.

«Η αγάπη, για μένα, περικλείει τα πάντα στη ζωή: το καλό, το κακό, το άσχημο, το όμορφο, το υπέροχο», αποκαλύπτει. «Μόνο τα ψηλά και τα χαμηλά, υποθέτω. Σε διδάσκει για τον εαυτό σου».

Η σταρ του «Carnival Row» συνεχίζει λέγοντας ότι προηγουμένως, «πάντα φοβόταν» να είναι ο εαυτός της, ενώ η νεολαία του σήμερα «είναι πολύ περισσότερο αυτή που είναι και δεν πρόκειται να αλλάξει για κανέναν».

Η Cara Delevingne ποζάρει με εσώρουχα για την καμπάνια Calvin Klein Pride Month
«Υπάρχει πολύ περισσότερη ελευθερία για να είσαι αυτός που θέλεις να είσαι, φυσικά υπάρχουν ακόμα αγώνες και υπάρχουν ακόμα τόσα πολλά να παλέψουμε, αλλά εμπνέομαι τόσο πολύ από τους ανθρώπους της queer κοινότητας».

Στο ίδιο απόσπασμα, η Cara Delevingne μιλάει λίγο για το στυλ της, λέγοντας ότι πλέον βλέπει τα ρούχα ως «ένα εργαλείο για να εκφράσεις πράγματα που ίσως δεν μπορείς να πεις με τη φωνή σου».

«Το προσωπικό μου στυλ είναι ότι δεν με νοιάζει πραγματικά, με νοιάζει πολύ, κάνω ό,τι νιώθω εκείνη τη μέρα», λέει στο πρόσωπο πίσω από την κάμερα.

Η Cara Delevingne ποζάρει με εσώρουχα για την καμπάνια Calvin Klein Pride Month
Η Cara Delevingne δεν είναι η μόνη που εμφανίζεται στην καμπάνια του Calvin Klein “This Is Love”. Σε ένα διασκεδαστικό μουσικό βίντεο, μοιράζεται τα φώτα της δημοσιότητας με τον ηθοποιό Jeremy Pope, ο οποίος εμφανίζεται επίσης στο δικό του σετ διαφημίσεων.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Cara Delevingne φωτογραφίζεται για τον Μήνα Υπερηφάνειας.

Τον Ιούνιο του 2022, το γιόρτασε με μια σχεδόν γυμνή εμφάνιση, δημοσιεύοντας φωτογραφίες με ένα διχτυωτό μπλουζάκι ουράνιου τόξου και γλυκίσματα και, το 2021, σχεδίασε μια συλλογή ρούχων με θέμα το Pride για την Puma.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ιωάννης Μελισσανίδης: «Συνειδητοποίησα από πολύ νωρίς ότι μου αρέσουν άτομα του ίδιου φύλου»

Her News

Αλέξης Πατέλης για τον σύντροφό του: “Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά”

Her News

Ο Θέμης Κανέλλος μιλά στο HerNews για το νομοσχέδιο των ομόφυλων ζευγαριών: «Νιώθω δικαίωση»

HerNews ka