HerNews.gr
Rainbow

Cara Delevingne: Γιορτάζει τα 2 χρόνια σχέσης με την σύντροφό της – «Είμαι τόσο τυχερή»

Η Cara Delevingne μοιράστηκε δημόσια τον έρωτά της με την κοπέλα της, την τραγουδίστρια Minke, καθώς το ζευγάρι γιόρταζε τη δεύτερη επέτειό του την Τετάρτη.

«Δύο μαγικά χρόνια μαζί σου και τόσες πολλές φωτογραφίες μας να φιλιόμαστε μπροστά στα πράγματα», έγραψε η 31χρονη Delevingne στο Instagram.

«Αυτά τα δύο τελευταία χρόνια ήταν γεμάτα από ζωή. Πολλές αλλαγές, ανάπτυξη, πόνος και το πιο σημαντικό αγάπη και είμαι τόσο τυχερή που βρήκα τον τέλειο άνθρωπο για να περνάω μαζί του τα σκαμπανεβάσματα της ζωής. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή χωρίς εσένα», συνέχισε.

Cara Delevigne και Minke«Ξόδεψα τόσο καιρό ψάχνοντας για τον “συνένοχο στο έγκλημα”, που δεν ήξερα ότι θα ήταν κάποιος με τον οποίο πήγαινα μαζί σχολείο (και τον οποίο είχα ερωτευτεί ως μικρή γκέι). Στα πολλά ακόμα χρόνια μας μαζί».

Η Cara Delevingne μοιράστηκε ένα καρουζέλ που επιδεικνύει τις αναμνήσεις του ευτυχισμένου ζευγαριού μαζί.Cara Delevigne and Minke selfie

Cara Delevigne and Minke selfieH Cara Delevingne συνδέθηκε για πρώτη φορά με την Minke, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Leah Mason, τον Ιούνιο του 2022, αφού εντοπίστηκαν σε τρυφερά ενσταντανέ στο Πορτοφίνο της Ιταλίας.

Αργότερα αποκάλυψε ότι το ζευγάρι γιόρτασε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το 2023 με μια «πολύ χαμηλών τόνων» γιορτή στο σπίτι με τα σκυλιά της.

Η Delevingne πρωτοεμφανίστηκε ως πανσεξουαλική το 2020

Selfie της Cara Delevigne και του MinkeΤο μοντέλο και ηθοποιός από τη Βρετανία εμφανίζεται αυτή την περίοδο στο «Cabaret» στο West End του Λονδίνου.

Την περασμένη εβδομάδα, η στενή της φίλη, Taylor Swift, πέταξε γρήγορα στο Λονδίνο αφού τελείωσε δύο παραστάσεις στην περιοδεία της Eras για να υποστηρίξει την Cara Delevingne στο σόου της.

Η αποκάλυψη για τον εθισμό

Σε μια συνέντευξη στο Elle UK πριν από ένα χρόνο, το supermodel μοιράστηκε ότι η διακοπή του αλκοόλ την έχει κάνει «σταθερή» και «πιο ήρεμη».

Η Cara Delevingne πήγε στο κέντρο απεξάρτησης για θέματα κατάχρησης ουσιών πέρυσι, αφού παραδέχτηκε ότι οι φωτογραφίες των παπαράτσι με την περίεργη συμπεριφορά της στο αεροδρόμιο χρησίμευσαν ως «έλεγχος πραγματικότητας».

«Δεν ήταν εύκολο, αλλά δεν υπήρξαν στιγμές που να πω ότι “δεν αξίζει τον κόπο”, είπε στο περιοδικό. «Άξιζε κάθε δευτερόλεπτο. Απλώς δεν ξέρω τι θα χρειαζόταν για να το παρατήσω. Είμαι σταθερή. Είμαι πιο ήρεμη», τόνισε η Cara Delevingne.

Cara Delevingne: Λέει ότι το να είναι νηφάλια «άξιζε κάθε δευτερόλεπτο»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

#HairHasNoGender – Η διαφήμιση της Pantene που έγινε viral

Her News

Ελένη Φουρέιρα: «Η ομοφοβία δεν ταιριάζει στην ψυχή του Έλληνα»

HerNews ka

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Ζητώ από την νέα κυβέρνηση να βοηθήσει την οικογένειά μου ώστε να είναι ισότιμη με τις άλλες»

Her News