HerNews.gr
Διασκέδαση

Cardi B: Κυκλοφορεί τραγούδι με τον σύζυγό της Offset αφού την κατηγόρησε ότι τον απατάει

Η Cardi B και ο Offset ανακοίνωσαν ότι το νέο τους σινγκλ, “Jealousy”, θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή – εβδομάδες αφότου κατηγόρησε τη γυναίκα του ότι τον απάτησε.

Η 30χρονη ράπερ, αποκάλυψε τη συνεργασία στους θαυμαστές της μέσω Twitter την Τετάρτη, μοιράζοντας το εξώφυλλο του τραγουδιού, το οποίο παρουσίαζε την Cardi να απομακρύνει το πρόσωπο του Offset καθώς εκείνη κοίταζε μακριά.

Το εξώφυλλο για το νέο σινγκλ της Cardi B και του Offset, "Jealousy".

Οι θαυμαστές έμειναν εκστασιασμένοι βλέποντας το ζευγάρι – που είναι παντρεμένο για περισσότερα από πέντε χρόνια – να ξεπερνά τα πρόσφατα συζυγικά του δεινά και να κυκλοφορεί μαζί νέα μουσική.

«Ω, είστε έτοιμοι να φάτε, ανυπομονώ! ένας θαυμαστής έγραψε στο Twitter, ενώ ένας άλλος έγραψε: «Το περίμενα αυτό. Όταν τα ζευγάρια συνδέονται και δημιουργούν, είναι τόσο δυνατό».

Το νέο σινγκλ της Cardi και του Offset έρχεται εβδομάδες αφότου επέκρινε δημόσια τη σύζυγό του ότι τον απάτησε με άλλον άντρα.Cardi B και Offset ακουμπισμένα σε έναν τοίχο.

«Είναι μια υπέροχη σύζυγος και ακόμα καλύτερη μαμά», πρόσθεσε μια πηγή. «Αλλά θα ήταν ωραίο να ξαναδούμε τις στιγμές που η Cardi ήταν εκεί έξω και έβγαινε στα κλαμπ και έκανε διακοπές μόνη της, χωρίς σύζυγο».

Παρά το δράμα, ο Offset, ο οποίος γεννήθηκε ως Kiari Cephus, και η Cardi εμφανίστηκαν ενωμένοι στις 5 Ιουλίου, μαζί με ταιριαστές εμφανίσεις στο Παρίσι για την επίδειξη μόδας Balenciaga.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Το πιο Χριστουγεννιάτικο Quiz για τα βράδια των εορτών

Her News b

Και όμως είμαι ακόμη εδώ… κι’αυτό το Σαββατοκύριακο

Her News b

Πάνος Κιάμος: Η διασκέδαση τον Οκτώβριο θα χτυπήσει κόκκινο

Her News