HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Celine Dion: Όπως δεν την έχουμε ξαναδεί στο ντοκιμαντέρ για την υγεία της – Ξέσπασε σε κλάματα

Η Amazon MGM κυκλοφόρησε το πρώτο συναισθηματικό τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ της Celine Dion «I Am: Celine Dion».

Ο γιατρός αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη διάγνωση της Dion με το σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου. Αφού ανέβαλε αρκετές από τις ημερομηνίες της ευρωπαϊκής περιοδείας της τον Δεκέμβριο του 2022, η Celine Dion ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με τη νευρολογική διαταραχή που αλλάζει τη ζωή της, η οποία δημιουργεί σπασμούς που επηρεάζουν την ικανότητά της να περπατά και να χρησιμοποιεί τις φωνητικές της χορδές για να τραγουδάει όπως παλιά.Το τρέιλερ δείχνει αρχειακό υλικό και πλάνα από τα παρασκήνια καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας της Dion, καθώς και νέες συνεντεύξεις με την παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια καθώς παλεύει με τη διάγνωσή της. Κάποια στιγμή, ξεσπά σε κλάματα καθώς αφηγείται τις πρόσφατες προκλήσεις υγείας που αντιμετώπισε.

«Δεν είναι δύσκολο να κάνεις μια παράσταση, ξέρεις. Είναι δύσκολο να ακυρώσεις μια παράσταση», λέει στο τρέιλερ. «Δουλεύω σκληρά καθημερινά. Αλλά πρέπει να ομολογήσω, ήταν ένας αγώνας. Μου λείπει τόσο πολύ. Οι άνθρωποι, μου λείπουν. Αν δεν μπορώ να τρέξω, θα περπατήσω. Αν δεν μπορώ να περπατήσω, θα σέρνομαι. Δεν θα σταματήσω».«Δεν είναι μια εκτεταμένη ματιά στη ζωή και τους χρόνους της εμβληματικής ποπ τραγουδίστριας, αντίθετα, αποτυπώσει ένα στιγμιότυπο μιας κομβικής στιγμής στην καριέρα της. Το ντοκιμαντέρ εκτείνεται σε περίπου ένα χρόνο και εξιστορεί τη μάχη της Celine Dion με το σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου, μια σπάνια νευρολογική διαταραχή που επηρεάζει τον εγκέφαλο και το νωτιαίο μυελό. Στην περίπτωση της Dion, η ασθένεια σταμάτησε τα προς το ζην και την ικανότητά της να κάνει performance», ανέφερε προηγουμένως το Variety.

«Αυτά τα τελευταία δύο χρόνια ήταν μια τέτοια πρόκληση για μένα, το ταξίδι από την ανακάλυψη της κατάστασής μου μέχρι το να μάθω πώς να ζω και να τη διαχειρίζομαι, αλλά να μην την αφήνω να με καθορίζει», είπε η Dion σε μια δήλωση που ανακοίνωσε την ταινία. «Καθώς ο δρόμος για την επανέναρξη της καριέρας μου στην ερμηνεία συνεχίζεται, συνειδητοποίησα πόσο μου έχει λείψει, να μπορώ να δω τους θαυμαστές μου. Κατά τη διάρκεια αυτής της απουσίας, αποφάσισα ότι ήθελα να τεκμηριώσω αυτό το κομμάτι της ζωής μου για να βοηθήσω άλλους που μοιράζονται αυτή τη διάγνωση».

Η πέντε φορές βραβευμένη με Grammy είναι γνωστή για το κλασικό τραγούδι της “Titanic” “My Heart Will Go On”, το βραβευμένο για Όσκαρ “Beauty and the Beast” και πούλησε πάνω από 250 εκατομμύρια άλμπουμ στην καριέρα της. Έκανε την πρώτη της σημαντική δημόσια εμφάνιση στα Grammy του 2024 μετά τη διάγνωσή της με το σύνδρομο.

Το “I Am: Celine Dion” θα είναι διαθέσιμο για παρακολούθηση στο Prime Video στις 25 Ιουνίου.

Δείτε το τρέιλερ παρακάτω:

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Barbie: Στη δημοσιότητα μια μικρή σκηνή της ταινίας δυο ημέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία – ΒΙΝΤΕΟ

HerNews ka

Michael Jackson: Η βιογραφική του ταινία θα κυκλοφορήσει το 2025

HerNews ka

«Ένδυμα Ψυχής»: Μια εμβληματική έκθεση στο Μουσείο της Ακρόπολης

Her News