HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Celine Dion: Το σοκαριστικό απόσπασμα που «επέμενε» να συμπεριληφθεί στο ντοκιμαντέρ της

Η Celine Dion επέμεινε να μην γίνουν αλλαγές στο νέο ντοκιμαντέρ για τη μάχη της με το Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ατόμου (SPS) αφού καταγράφηκε να βιώνει έναν μακράς διάρκειας σπασμό. 

Η τραγουδίστρια διαγνώστηκε με την πάθηση, μια σπάνια αυτοάνοση νευρολογική διαταραχή που προκαλεί μυϊκή δυσκαμψία και ανεξέλεγκτους σπασμούς, το 2022. 

Οι μετέπειτα αγώνες της πρόκειται να τεκμηριωθούν στη νέα κυκλοφορία του Amazon Prime «I Am: Céline Dion» – μια συγκλονιστική ματιά στην καθημερινή ζωή της σούπερ σταρ από τότε που πήρε την απόφαση να αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ συμβιβάστηκε με το Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ατόμου και τις εξουθενωτικές επιπτώσεις του.Και η σκηνοθέτις του ντοκιμαντέρ Irene Taylor λέει ότι η Celine Dion ήταν ανένδοτη να διατηρηθεί μια σκηνή σχεδόν 10 λεπτών στην οποία βιώνει έναν μεγάλο σπασμό. 

Δείχνει να πονάει, ενώ είναι ξαπλωμένη ανάσκελα με σπασμό, χωρίς να μπορεί να κινηθεί. Την παρακολουθούν ιατροί, πριν αναρρώσει και τραγουδήσει.Ο Καναδός τραγουδιστής διαγνώστηκε με την πάθηση, μια σπάνια αυτοάνοση νευρολογική διαταραχή που προκαλεί μυϊκή δυσκαμψία και ανεξέλεγκτους σπασμούς, το 2022Η Taylor είπε στο πρακτορείο ειδήσεων PA ότι σκεφτόταν «μήπως να το κινηματογραφήσει» όταν η Celine Dion πήγε «πολύ γρήγορα» στην επίθεση, αλλά αποφάσισε να συνεχίσει καθώς η τραγουδίστρια, γνωστή για την δυνατή φωνή της, της είχε πει «να μην ζητήσει άδεια για να γυρίσει κάτι».

«Αλλά υπήρχαν αρκετοί άνθρωποι στο δωμάτιο και όλοι έκαναν ό,τι είχαν εκπαιδευτεί για να τη βοηθήσουν, όλοι είχαν λάβει ιατρική εκπαίδευση για το τι να κάνουν αν συμβεί αυτό.

‘Οπότε ήταν στα καλύτερα χέρια που μπορούσε. Αν χρειάζονταν ένα επιπλέον ζευγάρι χέρια, θα είχα ρίξει το μικρόφωνό μου και θα έμπαινα για να τους βοηθήσω χωρίς αμφιβολία. Αλλά αποφάσισα να συνεχίσω τα γυρίσματα, γνωρίζοντας ότι δεν χρειαζόταν να το χρησιμοποιήσουμε». Η Dion αποκάλυψε τη διάγνωσή της το 2022 και έχει πει στο παρελθόν ότι μπορεί να προκαλέσει σπασμούς τόσο δυνατούς που μπορεί να σπάσουν τα πλευρά της και να αισθανθεί σαν να την στραγγαλίζουν.

Είπε επίσης: «Αφού συνέβη το επεισόδιο και τραγούδησε αυτό το όμορφο τραγούδι, έφυγε με πολύ ανεβασμένη διάθεση. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, έφυγε από εκείνη την τοποθεσία με πολύ μεγάλη διάθεση. Και στην πραγματικότητα με φρόντιζε».

«Μου έσφιξε το χέρι και ήταν έτοιμη να φύγει με το αυτοκίνητο, άπλωσε το χέρι της έξω από το παράθυρο. Και είπε, “Μην ανησυχείς για αυτό που συνέβη”».

«Και αυτό που βλέπετε σε αυτή την τελευταία ταινία είναι ακριβώς αυτό που της έδειξα την πρώτη φορά. Δεν ήθελε να το αλλάξω καθόλου», αποκάλυψε η Taylor.

Όταν ρωτήθηκε γιατί πιστεύει ότι η Dion της έπιασε το χέρι, απάντησε λέγοντας ότι νόμιζε ότι «έκρυβε» τα συναισθήματά της.

«Εκείνη τη στιγμή που μου έπιασε το χέρι, ίσως έδειχνα πόσο στενοχωρημένη ήμουν, αλλά ήμουν τόσο ανακουφισμένη που ήταν καλά».

Σελίν Ντιόν: Ο λόγος που ξέσπασε σε κλάματα στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ της (ΒΙΝΤΕΟ)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πως να μάθετε ξένες γλώσσες βλέποντας ταινίες

HerNews ka

“Hocus Pocus”: Ετοιμάζεται και επίσημα η τρίτη κατά σειρά ταινία

HerNews ka

«Η Μικρή Γοργόνα»: Η πρώτη μαύρη ηθοποιός που έγινε πρωταγωνίστρια της Disney

Her News