HerNews.gr
Ελλάδα

Χαλκιδική: Ζευγάρι εντόπισε κρυφή κάμερα σε δωμάτιο ξενοδοχείου – «Τους κατέγραφα για προσωπική χρήση» υποστηρίζει ο ιδιοκτήτης

Σοκ προκαλεί η υπόθεση με τις κρυφές κάμερες που είχε τοποθετήσει ιδιοκτήτης τουριστικού καταλύματος σε ενοικιαζόμενα δωμάτια στη Χαλκιδική. Ένα ζευγάρι αντιλήφθηκε την κρυμένη κάμερα σε πρίζα, στις 29 Σεπτεμβρίου και την επόμενη ημέρα κατήγγειλε τον ιδιοκτήτη στην Αστυνομία.

Η συσκευή καταγραφής και αποθήκευσης εικόνα και ήχου έγινε αντιληπτή από ένα ζευγάρι παραθεριστών σε χωριό της Κασσάνδρας στη Χαλκιδική, και σύμφωνα με την καταγγελία τους, είχε τοποθετηθεί σε πρίζα του δωματίου που διέμεναν.

Όταν οι Αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στο κατάλυμα, ανακάλυψαν πως στο συγκεκριμένο δωμάτιο είχαν μαγνητοσκοπηθεί ακόμη δέκα ζευγάρια σε προσωπικές τους στιγμές, ενώ κάμερες υπήρχαν σε όλα δωμάτια του καταλύματος.

«Τους κατέγραφα για προσωπική χρήση, για να μη κλαπεί κάτι απο το ξενοδοχείο» υποστηρίζει ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου για τις κρυφές κάμερες που είχε τοποθετήσει στα δωμάτια του στη Χαλκιδική.

Ο ιδιοκτήτης του καταλύματος στην κατάθεση του υποστήριξε πως κατέγραφε τις προσωπικές στιγμές των ενοικιαστών για να ελέγχει τον χώρο ώστε να μην κλαπεί κάτι από τα δωμάτια. Η έρευνα για την υπόθεση παραβίασης προσωπικών δεδομένων, συνεχίζεται από το ΑΤ Κασσάνδρας.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μαρτυρία – «βόμβα» γιατρού που εξέτασε πριν από έναν χρόνο την Τζωρτζίνα – Η Ρούλα Πισπιρίγκου έλεγε ότι ήταν έγκυος

georgegsp

Αλέξης Κούγιας για Πισπιρίγκου: «Να βγει αμέσως από τη φυλακή, έχει καταρρεύσει πλήρως το κατηγορητήριο»

HerNews ka

Καιρός: Βροχές με θερμοκρασία στους 19 βαθμούς – Νέα αλλαγή του σκηνικού

Her News b