HerNews.gr
Μόδα

Chanel Νο5 : To θρυλικό άρωμα ως ιστορική έμπνευση !

Η Chanel δημιουργεί μια συλλεκτική συλλογή με pop κουλτούρα και διαχρονική αξία που χαρακτηρίζει το iconic άρωμα Νο5. Εμείς ανυπομονούμε να την γνωρίσουμε.Η εμπειρία της πολυτέλειας γίνεται αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας.

Το Chanel Factory 5 γιορτάζει την θρυλική παρουσία αυτού του beauty item, το οποίο όλα αυτά τα χρόνια διατηρεί την αξία του αναλλοίωτη και η ιστορία του δεν ξεθωριάζει. To Chanel Νο 5 είναι ένα από τα λιγοστά αρώματα που έχουν αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου με αποτέλεσμα να κοσμεί μέχρι σήμερα το boudoir δισεκατομμυρίων γυναικών στον κόσμο.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CHANEL (@chanelofficial)

H limited edition συλλογή του οίκου Chanel εμπνέεται από την πλούσια ιστορία του αρώματος Νο5

To θρυλικό Chanel Νο 5 είναι ένα από τα λιγοστά αρώματα που έχουν αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου με αποτέλεσμα να κοσμεί μέχρι σήμερα το boudoir δισεκατομμυρίων γυναικών στον κόσμο. Με αφορμή τον εορτασμό των 100 ετών από τη δημιουργία του,τo γνωστό brand κυκλοφορεί μια συλλεκτική συλλογή 17 προϊόντων η οποία αντλεί έμπνευση από την πλούσια ιστορία του αρώματος και συγκεκριμένα από τη διαχρονική συσκευασία του, θέλοντας να κάνει την εμπειρία της πολυτέλειας αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CHANEL (@chanelofficial)

Chanel Factory 5 –The Original N°5 Collection O οίκος προσφέρει επίσης τη δυνατότητα να απολαύσετε το Chanel Factory 5 ψηφιακά.

To Νο5 έχει αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου. Σήμερα, ο τρόπος που καταναλώνουμε έχει αλλάξει και η αξία ενός αντικειμένου υπερβαίνει το κόστος παραγωγής και τη χρήση του. «Μεγάλη αξία έχουν και τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε τακτικά, αλλά και τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε για πολύ ειδικές περιπτώσεις. Όλα σχετίζονται με την εμπειρία που σας προσφέρουν αυτά τα προϊόντα» λέει ο Thomas du Pré de Saint Mau r, Head of Global Creative Resources Fragrance and Beauty της Chanel.

Σε ένα περιβάλλον που θυμίζει εργοστάσιο , το κοινό θα παρακολουθεί την πορεία της παραγωγής του προϊόντος . O οίκος προσφέρει επίσης τη δυνατότητα να απολαύσετε το Chanel Factory 5 ψηφιακά . Μεταφέροντας την ταυτότητα του Νο5 σε καθημερινά αντικείμενα, η συλλογή Chanel Factory 5 επιβεβαιώνει το θάρρος, το πνεύμα της ελευθερίας και την ικανότητα του οίκου να ανακαλύψει ξανά τον εαυτό του.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CHANEL (@chanelofficial)

 Η συλλογή ομορφιάς που θα μετατρέψει το μπάνιο σας σε παριζιάνικο σπα  .Η εμπειρία της πολυτέλειας γίνεται αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας.

 Στην καθημερινότητά μας χρησιμοποιούμε αντικείμενα  που   αναδιαμορφώνονται και αποκτούν μια διαφορετική αισθητική . Η διαδικασία αυτή μας  παραπέμπει στην πρώτη δημιουργική χειρονομία του γαλλικού οίκου . Συγκεκριμένα στη μεταμόρφωση ενός λειτουργικού αντικειμένου σε κάτι ποθητό και πολυτελές . Το dna του Chanel Factory 5,ουσιαστκά  είναι προσφέρει την εμπειρία της πολυτέλειας στην καθημερινή ζωή.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CHANEL (@chanelofficial)

Η ιδέα πίσω από το CHANEL FACTORY 5 είναι να συνδυάσει δυο διαφορετικούς κόσμους:

  •  εμπορικός κόσμος
  • παραμυθένιος κόσμος του πολυτελούς οίκου και του θρυλικού No5

Η νέα συλλογή της Chanel θα βρίσκεται στις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου ,από τις 29 Ιουνίου, μέσα από pop-ups, τα οποία θα μοιάζουν με θεματικά πάρκα αφιερωμένα στο No5.

Μαρία Γατζούδη 

Fashion editor- Ενδυματολόγος-Σεναριογράφος

Msc-Med

Instagram: @mariagatzoudi

Νεότερα Άρθρα

Ιωάννα Τούνη: Βρήκαμε το barbiecore μαγιό που φόρεσε στις διακοπές της!

HerNewskl

Οι εστεμμένες των καλλιστείων στα catwalk μεγάλων σχεδιαστών

Her News

Beyoncé: Υιοθέτησε το Pant-less trend!

HerNewskl