HerNews.gr
Beauty

Cherry Cola: Η νέα τάση στο TikTok για τα πιο ζουμερά & έτοιμα για φίλημα χείλη!

Οι TikTokers έχουν ταλέντο στη δημιουργία τάσεων από τον “αέρα” και η πιο πρόσφατη είναι βέβαιο ότι θα ξεριζώσει εντελώς κάθε φόβο σας σχετικά με τα σκούρα χρώματα των χειλιών. 

Εισαγάγετε τα “Cherry Cola χείλη” στη ρουτίνα του μακιγιάζ σας, τα οποία αποπνέουν τους καφέ και κόκκινους τόνους σε μια κλασική κερασί κόκα κόλα, δημιουργώντας χείλη που είναι γυαλιστερά και φουσκωμένα και προσφέρει μια κοκκινωπή απόχρωση που είναι ζωντανή ενώ αφήνει τα φυσικά σας χείλη να ξεχωρίζουν.

Παρακάτω θα βρείτε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την τάση

Αν και τα “Cherry Cola lips” ακούγονται αινιγματικά, η τάση είναι στην πραγματικότητα αρκετά απλή και συνδυάζει τους καφέ τόνους μιας κόκα κόλας και τα βαθυκόκκινα χρώματα ενός κερασιού. Αποτελλεί επίσης μερικές από τις αγαπημένες τάσεις TikTok του Gen Z.

@someonesnamee 🍒 #makeuptutorial #makeup #lipstick #tutorial #natural #fypシ ♬ BILLIE EILISH. – Armani White

Πως να αποκτήσετε τα “Cherry Cola lips”

Οι TikTokers έχουν αποκλείσει την ιδέα των ματ χειλιών, επομένως θα χρειαστεί να πάρετε ένα κόκκινο-καφέ lip liner μερικές μόνο αποχρώσεις πιο σκούρο από τον τόνο του δέρματός σας (για την κόλα) και ένα καθαρό κόκκινο κερασί ή βυσινί lip gloss (για το κεράσι, φυσικά). 

Αρχικά, ευθυγραμμίστε τα χείλη σας με ένα μολύβι, βάλτε πάνω στο κεντρικό μέρος τόσο του άνω όσο και του κάτω χειλιού σας και, στη συνέχεια, ακολουθήστε τη φυσική γραμμή των χειλιών σας καθώς φτάνετε στις γωνίες – και στη συνέχεια γεμίστε τις εξωτερικές γωνίες των χειλιών σας. Αφού γίνει αυτό, εφαρμόστε το κόκκινο lip gloss σε όλα τα χείλη σας, εστιάζοντας στο κέντρο των χειλιών σας και αναμειγνύοντας το χρώμα.

@musthavesxt Cherry coke jello lips.. Lana would be proud &lt3 Hourglass phantom glossy balm lure #glossybalm #cherrylips #lipstick #hourglassbalm ♬ original sound – Tanem

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Προϊόντα περιποίησης: Ποια είναι η σωστή ποσότητα για το δέρμα σας;

HerNewskl

Marilyn Bob: Γίνεται ξανά trend μετά από πολλά χρόνια!

HerNewskl

Κατερίνα Καινούργιου: Tόλμησε τα confetti nails που ταιριάζουν σε ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες

HerNewskl