HerNews.gr
Διεθνή

Christina Applegate: Αποκάλυψε ότι η κόρη της διαγνώστηκε με σπάνιο σύνδρομο

Η Christina Applegate έχει βρει κάποιο κοινό έδαφος με την κόρη της, Sadie, η οποία πρόσφατα διαγνώστηκε με Σύνδρομο ορθοστατικής ταχυκαρδίας θέσης (POTS)

Η κόρη της σταρ μίλησε για τη διάγνωσή της στο επεισόδιο της Τρίτης στο podcast «MeSsy» της Applegate , σημειώνοντας ότι τώρα έχει μια νέα κατανόηση της μάχης της μαμάς της με τη σκλήρυνση κατά πλάκας.

«Έχω κάτι που λέγεται POTS», μοιράστηκε η Sadie. «Δεν έχω ιδέα τι είναι στην πραγματικότητα, αλλά έχει να κάνει με το αυτόνομο νευρικό σύστημα και επηρεάζει την καρδιά μου. Όταν σηκώνομαι όρθια, ζαλίζομαι πραγματικά, πολύ και τα πόδια μου γίνονται πολύ αδύναμα και νιώθω ότι θα λιποθυμήσω».

Το POTS – επίσημα γνωστό ως σύνδρομο ορθοστατικής ταχυκαρδίας – είναι μια χρόνια διαταραχή που επηρεάζει το αυτόνομο νευρικό σύστημα και την κυκλοφορία του αίματος. 

Τα άτομα με POTS παρουσιάζουν ταχεία αύξηση του καρδιακού παλμού όταν στέκονται όρθιοι και μπορεί να παρουσιάσει ζάλη, κόπωση, πονοκέφαλο, θολή όραση, αίσθημα παλμών, τρόμο και ναυτία. Μπορούν επίσης να εμφανίσουν λιποθυμία.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, η Sadie εξήγησε ότι υπέφερε από τα συμπτώματά της για πολύ καιρό, αλλά συχνά τα απέρριπτε.

«Το μισώ για σένα αγάπη μου. Πραγματικά το μισώ για σένα», είπε η Christina Applegate ως απάντηση. «Είμαι λυπημένη. Αλλά σε αγαπώ και ξέρω ότι θα είσαι καλά. Και είμαι εδώ για σένα και σε πιστεύω. Και σε ευχαριστώ που το έφερες στο φως και την ευαισθητοποίηση».

Η Sadie – την οποία η Applegate μοιράζεται με τον σύζυγό της, Martyn LeNoble – θυμήθηκε ότι άφησε τα μαθήματα της έκτης δημοτικού και επισκεπτόταν τη νοσοκόμα «πολλές φορές την ημέρα» επειδή «πάντα ένιωθε ότι θα λιποθυμούσε».

«Στην τάξη, αν σηκωνόμουν όρθια τότε, θα έλεγα: “Πρέπει να πάω στη νοσοκόμα. Δεν μπορώ να το κάνω αυτό”».

«Έλεγαν: “Το κάνεις αυτό για να φύγεις από την τάξη. Μάλλον είναι απλώς άγχος. Πήγαινε πίσω στην τάξη”. Δεν θα έκαναν τίποτα για αυτό».

Η Christina Applegate – η οποία διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας το 2021 – είπε ότι επίσης απέρριψε τα συμπτώματα της κόρης της από άγνοια της νόσου.

Συγκλονίζει η Christina Applegate για την σκλήρυνση κατά πλάκας: «Έχω 30 βλάβες στον εγκέφαλό μου»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Halle Bailey: Ο σύντροφός της αποκαλύπτει ότι η εγκυμοσύνη της «απλώς συνέβη»

HerNews ka

Jennifer Lopez: Oι ευχές που έδωσε ο πρώην της για τον γάμο της

HerNewskl

Ο Κάρολος στη Γερμανία: Το πρώτο επίσημο ταξίδι ως βασιλιάς – Μεγαλοπρεπής υποδοχή

HerNews ka