HerNews.gr
Διεθνή

Christina Applegate για τη σκλήρυνση κατά πλάκας: «Πέφτω στο ντους»

Η Christina Applegate ήταν πολύ αληθινή για τους αγώνες της να περιποιηθεί τον εαυτό της εν μέσω της μάχης με τη σκλήρυνση κατά πλάκας.

Η ηθοποιός κάλεσε την συμπαρουσιάστριά της Jamie-Lynn Sigler “Simon to my Garfunkel” στο τελευταίο επεισόδιο του podcast τους “Messy” την Τρίτη πριν αστειευθεί: «Πώς μοιάζει ο “θάμνος μου” σε αυτό το σημείο».

«Ξυρίσου όταν το στομάχι σου είναι τόσο μεγάλο όσο το δικό μου», συνέχισε. «Επειδή πρέπει να το σηκώσεις και μετά να μπεις μέσα… ξέρεις τι εννοώ;»

Η Christina Applegate περιέγραψε περαιτέρω γιατί της είναι τόσο δύσκολο, εξηγώντας: «Είσαι με το ένα χέρι και προσπαθείς να σταθείς και πέφτεις στο ντους».Μια promo εικόνα για το podcast "Messy".«Ξέρω ότι τα άτομα με σκλήρυνση κατά πλάκας μπορούν να σχετίζονται με αυτό», πρόσθεσε η ηθοποιός. «Δεν μπορείς να μπεις εκεί, να σηκώσεις το πόδι σου και μετά να σηκώσεις τη μεγάλη κοιλιά σου για να το δεις».

Η Sigler, η οποία έχει σκλήρυνση κατά πλάκας για δύο δεκαετίες, τότε συμβούλεψε: «Πρέπει να καθίσετε στο πάτωμα. Πρέπει κυριολεκτικά να κάθεσαι στο πάτωμα του ντους σου και να ξυρίζεσαι με περίεργους τρόπους».

Από τότε που η Christina Applegate αποκάλυψε τη διάγνωσή της με ΣΚΠ τον Αύγουστο του 2021, ήταν εξαιρετικά ειλικρινής σχετικά με το πόσο έχει αλλάξει η ζωή της ως αποτέλεσμα της χρόνιας ασθένειας που επηρεάζει το κεντρικό νευρικό της σύστημα.Christina Applegate και Jamie-Lynn Sigler.Η σταρ του «Sweetest Thing» μοιράστηκε ότι έχει πάρει 40 κιλά και δεν μπορεί να περπατήσει χωρίς μπαστούνι λόγω της ασθένειάς της και ότι πρέπει ακόμη και να φοράει πάνες για να αποτρέψει τυχόν ατυχήματα.

«Η ασπίδα του χιούμορ μου με κρατάει καλά, αλλά φυσικά, από μέσα, νιώθεις τα πράγματα και το κάνω για να εκτρέπω κάπως και στη συνέχεια να κάνω τους ανθρώπους να μην φοβούνται να είναι γύρω μου», είπε στο “The Kelly Clarkson Show” τον περασμένο Δεκέμβριο.

«Ξέρετε, όταν οι άνθρωποι με βλέπουν τώρα ως άτομο με αναπηρία, θέλω να αισθάνονται άνετα. Για να μπορούμε να γελάμε με αυτό».

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Christina Applegate μίλησε στους ακόλουθούς της για το πώς θέλει να περάσει τις μέρες που της «έμειναν» – δείχνοντας για άλλη μια φορά την καλή αίσθηση του χιούμορ της.

Έγραψε την Τετάρτη στο X, «Υπάρχουν πράγματα που θέλω να κάνω με τις μέρες που μου έμειναν στη ζωή. Θέλω να δουλέψω με τη Shirley MacLaine και να κάνω πλάνα με την cher! Και ναι, οι μέρες μου είναι τόσο μεγάλες. Απλά λέω».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Καλιφόρνια: Βρέθηκε αγνοούμενος πεζοπόρος μετά από 10 ημέρες – Πως κατάφερε να επιβιώσει

HerNews ka

Adele: Η συγκινητική αναφορά στη μητέρα του συντρόφου της Rich Paul

HerNews ka

ΗΠΑ: Στους 46 οι νεκροί από την χειρότερη κακοκαιρία των τελευταίων 60 ετών

Her News b