HerNews.gr
Διεθνή

Christina Applegate: Συγκλονίζει για την σκλήρυνση κατά πλάκας – «Είμαι σε κατάθλιψη»

Η Christina Applegate μιλάει για την «πραγματική κατάθλιψη» που αντιμετωπίζει από τότε που διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας το 2021.

«Είμαι σε κατάθλιψη αυτή τη στιγμή, που δεν νομίζω ότι το ένιωθα εδώ και χρόνια», λέει η Applegate στο τελευταίο επεισόδιο του MeSsy , το podcast που μοιράζεται με τη φίλη της Jamie-Lynn Sigler . «Σαν μια πραγματική κατάθλιψη, όπου κάπως με φοβίζει λίγο γιατί αισθάνομαι πραγματικά μοιρολατρική. Είμαι παγιδευμένη σε αυτό το σκοτάδι αυτή τη στιγμή που δεν έχω ξανά νιώσει έτσι… Δεν ξέρω καν πόσο καιρό, πιθανώς 20 και κάτι χρόνια».

Το νέο επεισόδιο ηχογραφήθηκε λίγο αφότου η Christina Applegate, έκανε μια έκπληξη στα βραβεία Emmy τον Ιανουάριο, την οποία η ηθοποιός χαρακτήρισε «η πιο δύσκολη μέρα της ζωής μου», λέγοντας ότι κοιμόταν για «δύο μέρες» μετά.Τέχνη προώθησης podcast MeSsyΗ Applegate πρόσθεσε επίσης: «Αυτό είναι πραγματικά ειλικρινές…Δεν μου αρέσει να ζω. Δεν το απολαμβάνω. Δεν απολαμβάνω τα πράγματα πια».

Η Sigler, η οποία ζει με σκλήρυνση κατά πλάκας για περισσότερα από 20 χρόνια από τότε που διαγνώστηκε ενώ πρωταγωνιστούσε στο The Sopranos , λέει στην Applegate ότι κατανοεί την απογοήτευση.

«Είναι τόσο δύσκολο να ζεις σε ένα σώμα με αναπηρία. Είναι τόσο δύσκολο. Δεν θα σου το αφαιρέσω και είμαι εκεί μαζί σου», λέει. «Αλλά αυτό που το κάνει πιο δύσκολο είναι όταν το συγκρίνεις με το πώς ήταν… Μόλις φτάσουμε σε αυτό το μέρος όπου αποδεχόμαστε ότι έτσι θα είναι, ίσως για πάντα… Η σκλήρυνση κατά πλάκας δεν είναι αρκετός λόγος για να σταματήσεις να ζεις επειδή κάθομαι εδώ απέναντί ​​σου και ακόμα με κάνεις να γελάω όπως κανείς άλλος».Η ηθοποιός του Dead to Me παραδέχεται ότι ήταν απρόθυμη να αναζητήσει θεραπεία από τότε που έμαθε ότι έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας ενώ γύριζε το τελευταίο επεισόδιο της σειράς. «Αποφεύγω τη θεραπεία από τότε που διαγνώστηκα επειδή φοβάμαι τόσο πολύ να αρχίσω να κλαίω και ότι δεν θα μπορέσω να τελειώσω το κλάμα», λέει η Applegate. «Απλώς φοβάμαι τόσο πολύ να ανοίξουν αυτές οι πύλες και ότι δεν θα μπορέσω να σταματήσω». Αλλά όπως αποκάλυψε ήρθε ξανά σε επαφή με τον θεραπευτή της.

Συγκλονίζει η Christina Applegate για την σκλήρυνση κατά πλάκας: «Έχω 30 βλάβες στον εγκέφαλό μου»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κριστιάνο Ρονάλντο: Θέλουν να τον απελάσουν απο τη Σαουδική Αραβία και αυτός είναι ο λόγος

HerNews ka

Taylor Swift: H πρώτη καλλιτέχνης που κατέχει και τις δέκα θέσεις του Top10 του Billboard!

HerNewskl

Βασίλισσα Ελισάβετ: Το μήνυμα για τα 95α γενέθλιά της

Her News b