HerNews.gr
Συνεντεύξεις

Χρήστος Μάστορας για τη σχέση του με τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Μια χαρά περνάω αλλά ο γάμος πού κολλάει;»

Οι Μέλισσες βρέθηκαν στο Pame Paralia Project του Cosmoradio 95,1 στη Θεσσαλονίκη και ο Τάσος Ριζόπουλος ρώτησε τον Χρήστο Μάστορα για τη σχέση του με τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη και το ενδεχόμενο ενός γάμου.

«Προηγουμένως λέγαμε ότι  πιο κοντά σε δέσμευση είσαι εσύ, θέλουν να σε παντρέψουν τα παιδιά εδώ. Σκέφτεσαι τον γάμο και την οικογένεια;», ρώτησε αρχικά ο Τάσος Ριζόπουλος τον Χρήστο Μάστορα.

«Τι εννοείς; Όλοι δεν σκέφτονται μετά τα 30 ότι κάποια στιγμή να ‘χαμε ένα κουτσούβελο έτσι να τρέχει εδώ πέρα; Εγώ δεν έχω βγει να πω δημόσια κάτι», απάντησε ο Χρηστος Μάστορας με τον Τάσο Ριζόπουλο να του λέει ότι έχουν γίνει δηλώσεις από την πλευρά της Γαρυφαλλιάς.

«Ρώτα με στρέιτ τώρα, μη μου το πας από δω κι από κει. Εμένα τι με ρωτάς; Είναι ώρα τώρα να σκεφτόμαστε τέτοια πράγματα;», απάντησε έπειτα ο τραγουδιστής.

Και συνέχισε: «Είμαστε ερωτευμένοι, είμαστε μια χαρά. Μια χαρά περνάω αλλά ο γάμος πού κολλάει; Αν το σκεφτώ, θα το κάνω. Όταν είναι κατάλληλη η στιγμή, κινούμαι αστραπιαία».

Δείτε εδώ τη συνέντευξη :

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ορέστης Τζιόβας για τον εθισμό στα ναρκωτικά & το αλκοόλ: «Βγήκα πιο δυνατός, γιατί έδωσα μάχη για να επιστρέψω στην κανονικότητα»

HerNews ka

Η Παραολυμπιονίκης Αλεξάνδρα Σταματοπούλου μιλά στο HerNews: «Με μεγάλες μάχες και συνεχόμενες προσπάθειες αποδεικνύουμε ότι οι αθλητές με αναπηρία μπορούν να φτάσουν σε υψηλά επίπεδα»

georgegsp

O Σπύρος Νικολαΐδης μιλά στο HerNews: «Έχει φερθεί πολύ άδικα η ιστορία στο γυναικείο φύλο και εμείς οι νέοι οφείλουμε να το αλλάξουμε»

HerNews ka