HerNews.gr
DECORNEWS

Χρωματικοί συνδυασμοί με ροζ που θα κάνουν το δωμάτιό σας να φαίνεται κομψό & ακριβό

Οι ροζ χρωματικές παλέτες είναι αυτό στο οποίο στρέφονται οι σχεδιαστές όταν θέλουν να δημιουργήσουν ονειρικά σχέδια που είναι καταπραϋντικά, ξεκούραστα και εκλεπτυσμένα. Διότι, αν χρησιμοποιήσετε το ροζ με τον σωστό τρόπο, απομακρύνεστε από το κίνημα Barbiecore και όλη του τη γλυκύτητα και εισέρχεστε σε έναν κόσμο όπου το ροζ είναι ουδέτερο, χάνει τις συνδέσεις του για το μωρό και αντ’ αυτού γίνεται μια πολύ “ενήλικη” απόχρωση.

Όσο για τα χρώματα που ταιριάζουν με το ροζ: με κόκκινα, ή με άλλα παστέλ, με πράσινα ή ακόμα και μπορντώ. Το κόλπο είναι να πάρεις τον τόνο και των δύο σωστά.

Αυτές οι οκτώ παλέτες χρωμάτων είναι αυτές που αγαπούν περισσότερο οι σχεδιαστές αυτή τη στιγμή, αξιοποιώντας τις χρωματικές τάσεις για ανεβασμένα σχέδια. 

1. Μμε κόκκινο & μουσταρδίροζ σαλόνι και στούντιο υπνοδωμάτιοΣτα χαρτιά, μπορεί να ακούγεται ότι το ροζ με κόκκινο και μουσταρδί δεν είναι μια παλέτα για όλους. Αλλά περίμενε! Το ροζ συνδυάζεται με ζεστούς τόνους πορτοκαλί, χρυσού και κόκκινου, μαζί με γραφικά μοτίβα, ζεστούς ουδέτερους τοίχους και μαύρη διακόσμηση. Η ζεστασιά του και ο κορεσμός του προσδίδουν μια πιο σοφιστικέ παλέτα στο παραπάνω διαμέρισμα. Επειδή η απόχρωση που χρησιμοποιείται στον καναπέ είναι blush pink και όχι Barbie, η ροδακινί του απόχρωση αναδεικνύεται από το μουσταρδί μαξιλάρι και το ύφασμα στον καναπέ, το κόκκινο πίσω από το κρεβάτι αναδεικνύει τον πλούτο του. 

2. Με γκρι & φωτεινούς τόνους

σαλόνι με ροζ καναπέΓιατί λειτουργεί; Στη θεωρία των χρωμάτων , επειδή το ροζ και το μπλε είναι πολύ κοντά το ένα στο άλλο στον χρωματικό τροχό, με μόνο το μωβ να τα χωρίζει, που σημαίνει ότι υπάρχουν τόνοι μέσα τους που λειτουργούν αρμονικά εάν εργάζεστε σε συρόμενη κλίμακα να έχετε επίσης απαλό μπλε ως το πιο τολμηρό. 

3. Με ασπρόμαυροροζ τραπεζαρία με μαύρες κουρτίνες και καρέκλεςΤο ροζ αποκαλείται «νέο ουδέτερο» εδώ και τόσο καιρό τώρα είναι ουσιαστικά ένα παλιό, αφού έχει περάσει από το γκρι και το εκρού εδώ και χρόνια. Είναι ιδανικό για χρήση σε τοίχους, ένα χρώμα γείωσης για πιο δυνατά σχέδια. 

4. Με φούξια & μωβ ροζ κρεβατοκάμαραΦυσικά, αν είστε πραγματικά σε αυτές τις παλέτες χρωμάτων, υπάρχει μια επιλογή all in για εσάς. Το ροζ έρχεται σε πολλές αποχρώσεις — από απαλές γκρι εκδόσεις μέχρι φούξια που τραβούν την προσοχή και με το σωστό σχεδιαστικό μάτι μπορούν να συνεργαστούν. Αυτό το δωμάτιο έχει rose ροζ, ροδακινί και σκούρο ροζ με το έντονο ροζ κομοδίνο για highlighter. Τα μικρότερα είδη, ο φωτισμός, η τέχνη και τα αξεσουάρ είναι εκεί που θα τείνουμε να πάμε πιο τολμηρά με το χρώμα και όλα αυτά τα στρώματα του ροζ είναι αυτά που κάνουν το δωμάτιο ενδιαφέρον και δεμένο.

5. Με κόκκινοροζ σαλόνι με κόκκινα χρώματα έμφασηςΌποιος έχει βρεθεί οπουδήποτε κοντά στη διακοσμητική γωνιά των social media θα είναι εξοικειωμένος με τη θεωρία του «απροσδόκητου κόκκινου». Γίνεται viral όλο το χρόνο, υποστηρίζοντας ότι το κόκκινο χρώμα είναι η τέλεια πινελιά για να αναδείξει οποιαδήποτε άλλη χρωματική παλέτα – ακριβώς όπως ένα κόκκινο κραγιόν θα κάνει σε ένα ντύσιμο. 

5 αντικείμενα που πρέπει πάντα να αποθηκεύετε κάτω από το νεροχύτη του μπάνιου σας

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αρωματικά Κεριά: Τα ωφέλη τους είναι πολλά περισσότερα απ’όσα νομίζεις

HerNews ka

Πως να κάνετε τις φωτογραφίες σας έργο τέχνης

Her News

5+1 σημάδια ότι χρειάζεστε νέες πετσέτες το συντομότερο δυνατόν

HerNews ka