HerNews.gr
Διεθνή

Cindy Lauper: Η ποπ σταρ της δεκαετίας του ’80 ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από τη μουσική βιομηχανία

Η Cindy Lauper, μια από τις βασίλισσες της δεκαετίας του ’80 και της ποπ μουσικής, μια αγαπημένη προσωπικότητα στη βιομηχανία από όλους τους θαυμαστές του είδους, αποφάσισε να αποσυρθεί ανακοινώνοντας μάλιστα την «αποχαιρετιστήρια περιοδεία» της.

Η αποχαιρετιστήρια περιοδεία της τραγουδίστριας θα ξεκινήσει στις 18 Οκτωβρίου στο Μόντρεαλ και θα ολοκληρωθεί στις 5 Δεκεμβρίου στο United Center στο Σικάγο.

Θα έχει 23 συναυλίες που, αναμφίβολα, θα μείνουν αξέχαστες σε όλους τους θαυμαστές της, οι οποίοι θα απολαύσουν τα τραγούδια της για τελευταία φορά πριν τη συνταξιοδότησή της.

Η Cindy Lauper και η απίστευτη ιστορία της για να φτάσει στην κορυφή

Η καλλιτέχνης παρουσιάστηκε στον κόσμο με το πρώτο της άλμπουμ το 1983, «She’s so unusual». Εκτός από τη συλλογιστική της, το στυλ ντυσίματος της την έκανε μοναδική σε όλη την καριέρα της.

Η καριέρα της θα αποδεικνυόταν απίστευτη και στα 15 της έγραφε ήδη τα δικά της τραγούδια.

Άρχισε να τραγουδά σε διάφορα μπαρ και μάλιστα εργάστηκε σε πολλά καταστήματα ως πωλήτρια. Ωστόσο, ένας παραγωγός της Portrait Records την παρατήρησε και της άλλαξε εντελώς τη ζωή.

@topvoicess Cyndi Lauper – Girls Just Want To Have Fun #cyndilauper #80s #fyp #acapella ♬ Girls Just Want to Have Fun – Cyndi Lauper

Η Cindy Lauper έχει ένα Grammy στην καριέρα της και αρκετούς χρυσούς δίσκους. Για 40 χρόνια αφιέρωσε το σώμα και την ψυχή της στη μουσική, κυκλοφορώντας όχι λιγότερο από 11 άλμπουμ, με το τελευταίο να έρχεται με τη μορφή του «Detour», το 2016.

Είναι πολύ πιθανό η αποχώρηση της θρύλου να οφείλεται σε προβλήματα υγείας, δεδομένου ότι παλεύει με την ψωρίαση και άλλα θέματα.

Αν και είναι στα 70 της, εξακολουθεί να είναι εξίσου αναγνωρίσιμη στο κοινό και διατηρεί το μοναδικό στυλ που την βοήθησε να φτάσει στην κορυφή του κλάδου.

Δεν ήταν ποτέ η βασίλισσα της ποπ, με τη Madonna να την επισκιάζει κατά τη διάρκεια της καριέρας της, αλλά θα τη θυμόμαστε πάντα ως μια από τις καλύτερες στην ιστορία.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μαντόνα: «Έφυγε» από τη ζωή ο αδερφός της Anthony Ciccone

Her News

Twitter – Μασκ: Η μεγαλύτερη δικαστική μάχη στην ιστορία της Wall Street

Her News

Πεθερά δώρισε το νεφρό της στη νύφη της – Η δεύτερη ευκαιρία στη ζωή

Her News