HerNews.gr
Αφιερώματα

Coldplay: Πώς ξεκίνησε το θρυλικό ροκ συγκρότημα και η πορεία του Κρις Μάρτιν προς την επιτυχία

Μία ανάσα πριν από τις δύο συναυλίες των Coldplay στο ΟΑΚΑ στις 9 Ιουνίου και το κοινό αδημονεί να ακούσει τις αξεπέραστες μελωδίες τους και να ζήσει την εκρηκτική τους ενέργεια πάνω στην σκηνή.

Οι «Beatles του 21η αιώνα», όπως τους έχουν χαρακτηρίσει, θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο πλαίσιο της περιοδείας τους «Music of the Spheres».

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως στη συναυλία τους προωθούν τη βιωσιμότητα γι’ αυτό και οι συναυλίες τους είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την οικολογική τους συνείδηση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Coldplay (@coldplay)

Πίσω στον χρόνια, το 1996, ο frontman του συγκροτήματος που έμελλε να γράψει ιστορία, Κρις Μάρτιν, γνωρίζει τον κιθαρίστα Τζόνι Μπάκλαντ.

Στη συνέχεια γνωρίσουν και ντον μπασίστα, Γκάι Μπέρρυμαν. Όταν βρίσκουν τον ντράμερ τους, Γουίλ Τσάμπιον ήρθε η στιγμή να γεννηθούν οι Coldplay.

Ο μάνατζερ τους αντιμετωπίζεται από το συγκρότημα ως το πέμπτο μέλος τους.

Σχετικά γρήγορα οι Coldplay ανεβαίνουν στην κορυφή ενώ το πρώτο τους single με τίτλο «Shiver» σκαρφάλωσε αμέσως στην κορυφή των charts.

Η συνέχειά τους δείχνει πως το συγκρότημα αυτό ήρθε για να μείνει. Όλα τα άλλα είναι ιστορία.Ο μόνιμα ντροπαλός με τον Τύπο, παρά την τεράστια φήμη του, Κρις Μάρτιν, είναι αναμφισβήτητα η ψυχή της μπάντας.

Ο γάμος του με την Γκουίνεθ Πάλτροου και η όμορφη οικογένεια που δημιούργησαν αποκτώντας 2 παιδιά, εκτόξευσαν την φήμη του ενώ το διαζυγιό τους πολλά χρόνια αργότερα, δημιούργησε έκρηξη δημιουργικής έμπνευσης για τον Κρις Μάρτιν.

Ενώ οι θρυλικοί Coldplay βρίσκονται στην κορυφή εδώ και πολλά χρόνια , ο frontman του συγκροτήματος διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές στην προσωπική του ζωή, καθώς είναι πιο ερωτευμένος από ποτέ με την Ντακότα Τζόνσον.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Οι γιαγιάδες της Κρήτης κάνουν τραπ και γίνονται viral!

Her News

Μεγάλη Πέμπτη: Η μέρα που παραδοσιακά βάφουμε τα αυγά για το Πάσχα – Γιατί επικρατεί το κόκκινο χρώμα

HerNews ka

Παγκόσμια ημέρα τηλεόρασης – Πόσο άλλαξε η τηλεόραση τα τελευταία χρόνια

HerNews ka