HerNews.gr
Διεθνή

Daddy Yankee: Αποσύρεται από τη μουσική για να υπηρετήσει τον Θεό

Ο Daddy Yankee εγκαταλείπει την καριέρα του ως καλλιτέχνης reggaeton για να αφιερώσει πλήρως τη ζωή του στον Χριστιανισμό.

Ο δημιουργός επιτυχίας του «Gasolina» αποκάλυψε ότι ξεκινάει μια «νέα αρχή» για να συνεχίσει την πίστη του κατά τη διάρκεια της τελευταίας ημέρας της αποχαιρετιστήριας περιοδείας του, La Meta (The Goal), στο Πουέρτο Ρίκο τη Δευτέρα.

«Απόψε, αναγνωρίζω και δεν ντρέπομαι να πω σε όλο τον κόσμο ότι ο Ιησούς ζει μέσα μου και ότι θα ζήσω για αυτόν», έγραψε στο Instagram μαζί με ένα βίντεο της ομιλίας του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daddy Yankee (@daddyyankee)

«Για πολλά χρόνια προσπαθούσα να γεμίσω μια τρύπα στη ζωή μου που κανείς δεν μπορούσε να γεμίσει. Προσπάθησα να βρω έναν σκοπό, σε πολλές περιπτώσεις, φαινόταν σαν να ήμουν χαρούμενος, αλλά κάτι έλειπε για να νιώσω ολοκληρωμένος», συνέχισε ο Yankee στο κλιπ.

Ο τραγουδιστής εξήγησε ότι δυσκολευόταν να βρει την ευτυχία παρά το γεγονός ότι κέρδισε πολλά βραβεία και είχε τον κόσμο στα πόδια του.

Στη συνέχεια απήγγειλε ένα στίχο της Βίβλου στα ισπανικά, λέγοντας: «Τι θα ωφελήσει ένας άνθρωπος να κερδίσει ολόκληρο τον κόσμο, αλλά να χάσει την ψυχή του;»Μπαμπάς Γιάνκι

«Ένα κεφάλαιο τελείωσε, αλλά ένα νέο θα ξεκινήσει», συνέχισε, προσθέτοντας ότι θα συνεχίσει με το όνομα της γέννησής του, Ramón Ayala.

Μετά από δεκαετίες επιτυχίας στη μουσική βιομηχανία, ο 46χρονος δημιουργός του «Lo Que Pasó, Pasó», θέλει να χρησιμοποιήσει «τα εργαλεία που έχω στην κατοχή μου, όπως μουσική, κοινωνικά δίκτυα, πλατφόρμες, μικρόφωνο – όλα όσα μου έδωσε ο Ιησούς — για το βασίλειό του».

«Ακριβώς όπως ο Ιησούς, με το έλεός του, μου επέτρεψε να ταξιδέψω στον κόσμο, στο έλεός σου, Πατέρα, ελπίζω να μου επιτρέψεις να ευαγγελίσω τον κόσμο από το Πουέρτο Ρίκο. Αμήν», κατέληξε ο Daddy Yankee.

Μπαμπάς Γιάνκι

Αυτή είναι μια από τις πρώτες φορές που ο Yankee ομολογεί δημόσια την πίστη του.

Βρίσκεται στο επίκεντρο από τότε που κυκλοφόρησε την επιτυχία του “Gasolina” το 2004 και αργότερα κυκλοφόρησε το “Despacito” με τους Justin Bieber και Luis Fonsi το 2017.

Ο τραγουδιστής ξεκίνησε την Παγκόσμια Περιοδεία του La Última Vuelta το περασμένο καλοκαίρι και αποχώρησε με περισσότερα από 125 εκατομμύρια δολάρια, ανά τσαρτ στο τέλος της χρονιάς του Billboard.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Στέφανος Τσιτσιπάς: Θεατής έκανε τη… μέλισσα για να του αποσπάσει την προσοχή – Αναγκάστηκε να διακόψει τον αγώνα

HerNews ka

Τομ Κρουζ: Κάνει ένα από τα πιο επικίνδυνα αθλήματα στον κόσμο για το Mission: Impossible

HerNews ka

Σοφία Βεργκάρα: Άφησε τον Τζο Μανγκανιέλο να κρατήσει τον σκύλο τους εν μέσω διαζυγίου καθώς «την μισεί»

HerNews ka