HerNews.gr
ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΕΞ

Dating apps: Πώς θα αποκτήσεις περισσότερα μηνύματα;

Dating apps: Πώς θα αποκτήσεις περισσότερα μηνύματα;

Το Hinge, ένα δημοφιλές dating app, αποκαλύπτει τα βήματα που περνούν οι χρήστες του και οδηγούν σε επιτυχημένα πρώτα ραντεβού.

Dating

Η πλατφόρμα έχει σημειώσει εντυπωσιακή αύξηση του αριθμού των τακτικών χρηστών, με 23.000.000 χρήστες μόνο το 2023. Κατά το τελευταίο τετράμηνο της χρονιάς, οι χρήστες που επέλεξαν να πληρώσουν για πρόσθετες υπηρεσίες αυξήθηκαν κατά 33%, φτάνοντας τον αριθμό των 1.300.000.

Προκειμένου να αντιμετωπίσει την “κούραση από dating apps,” το Hinge προσφέρει στους χρήστες της μερικές χρήσιμες συμβουλές. 

Dating apps: Πώς θα αποκτήσεις περισσότερα μηνύματα;

Σύμφωνα λοιπόν με τα στατιστικά του Hinge, τα μηνύματα που ξεπερνούν τους 150 χαρακτήρες φαίνεται να είναι πιο αποτελεσματικά. Eπίσης, κεντρίζουν σίγουρα  το ενδιαφέρον του χρήστη.

Συγκεκριμένα, αυτά τα μεγαλύτερα μηνύματα έχουν περίπου 16% περισσότερες πιθανότητες να οδηγήσουν σε μία αμοιβαία συμπάθεια μεταξύ των χρηστών και στο επιδιωκόμενο date.

Dating

Αυτό ίσως να εξηγείται από το γεγονός ότι τα μεγαλύτερα μηνύματα παρέχουν περισσότερες λεπτομέρειες. Θα μας ρωτήσετε σχετικά με ποιο πράγμα… Σχετικά με την προσωπικότητα, τα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις ενός ατόμου.

Αυτό μπορεί να κάνει τον αποστολέα πιο ελκυστικό και να προσφέρει περισσότερα σημεία επαφής για τον αποδέκτη του μηνύματος, κάνοντας τον διάλογο πιο ενδιαφέροντα και πιθανόν να οδηγήσει σε μια επιτυχημένη τελικά συνάντηση.

Τελικά δεν μπορείς ή δεν θέλεις να κάνεις σχέση;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μήπως είσαι ερωτευμένη;

Her News

Οι άνθρωποι που ρίχνουν το φταίξιμο πάνω σου

Her News

Πολλαπλοί οργασμοί: Πως επιτυγχάνονται

Her News