HerNews.gr
Beauty

Desert Sand: Είναι η πιο hot απόχρωση του ξανθού για το καλοκαίρι

Όταν η Lana Del Rey ανέβηκε στη σκηνή του Coachella στο πίσω μέρος μιας μοτοσικλέτας, το μόνο που μπορούσαμε να δούμε ήταν τα υπέροχα, αμμώδη ξανθά μαλλιά της. Ήταν μια μεγάλη μεταμόρφωση για την τραγουδίστρια, η οποία πρόσφατα είχε μια σκούρα, γυαλιστερή σοκολατί απόχρωση, και ήταν ακριβώς το χρώμα που λαχταρούσαμε για να ξεκινήσει η καλοκαιρινή σεζόν. 

Σύμφωνα με την color expert της Lana Del Rey, Tracey Cunningham, η ίδια η σταρ θεώρησε το νέο χρώμα “desert blonde” και δεν υπήρξε ποτέ καλύτερη περιγραφή για αυτή τη συγκεκριμένη απόχρωση του όχι και τόσο μελί αλλά ούτε και “σταρένιου” ξανθού.

«Μας θύμισε την άμμο της ερήμου και πραγματικά εμπνευστήκαμε από την τοποθεσία», δήλωσε.

Το καλύτερο μέρος; Δεν χρειάζεται να είστε headlining στο Coachella για να τα καταφέρετε. Παρακάτω όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την τάση και πώς να αποκτήσετε την εμφάνιση.Η Lana Del Rey στο Coachella

Η τάση

Ανεξάρτητα από τη βασική σας απόχρωση, υπάρχει απλώς κάτι στο καλοκαίρι που σας κάνει να θέλετε να γίνετε πιο ανοιχτόχρωμες και φωτεινές. Ενώ το πλατινέ ξανθό είχε την τιμητική του για χρόνια και το 2023 ήταν το καλοκαίρι του λαμπερού και ζωηρού Barbie blonde, οι διασημότητες και οι color expert τους ήταν έτοιμοι να ζεστάνουν τα πράγματα για το 2024 και το desert blonde της Lana Del Rey είναι το τέλειο παράδειγμα της αλλαγής.

To Desert Blonde βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο του φάσματος του ξανθού, ούτε πολύ δροσερό ούτε πολύ ζεστό. Είναι πιο σκούρο και πιο συγκρατημένο από το ” It Girl blonde “, με τις βουτυρώδεις ξανθές ανταύγειες του, αλλά όχι τόσο χρυσαφένιο όσο ένα μελί ξανθό. Στην περίπτωση της Del Rey, η απόχρωση ενσωμάτωσε το φυσικό της χρώμα βάσης για να φαίνεται πραγματικά φυσικό, αλλά μπορείτε να προσαρμόσετε τις ανταύγειες, τους χαμηλούς τόνους και τον τόνο ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα και το βασικό σας χρώμα. 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zendaya (@zendaya)

Χρειάζεται χρόνος για να φτάσετε στο τέλειο χρώμα με ασφάλεια χωρίς να θέσετε σε κίνδυνο τα μαλλιά σας. Πρέπει να είσαι προετοιμασμένη να ζήσεις με ένα ενδιάμεσο χρώμα για λίγο για να έχεις τα μαλλιά των ονείρων σου.  Στην περίπτωση της Lana Del Rey, η μεταμόρφωση έγινε σε διάστημα τριών ημερών και η color expert χρησιμοποίησε «πολύ Olaplex » για να διατηρήσει την υγεία των μαλλιών της.

Κανόνας Jawline: Δείτε πως να αποκτήσετε την τέλεια αλογοουρά για το σχήμα του προσώπου σας

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Χριστίνα Μπόμπα: Δείτε το νέο χρώμα των μαλλιών της που της ταιριάζει πολύ

HerNewskl

Τι πρέπει να περιέχει κάθε γυναικείο νεσεσέρ

Her News b

Συμβουλές για εκθαμβωτικές φωτογραφίες: Έτσι θα αναδείξετε τη φυσική σας ομορφιά

georgegsp