HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Δέσποινα Μοιραράκη: «Εγώ είμαι μια παχουλή και ώριμη γυναίκα»

Η Δέσποινα Μοιραράκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό», για τη μάχη που δίνει με τα κιλά, για την εκπομπή της αλλά και για την αδυναμία της στα γλυκά.

«Ήμουν σίγουρη για την εκπομπή, θα μας βλέπετε για πολλά χρόνια ακόμα. Δεν ασχολούμαι με τα νούμερα τηλεθέασης. Από τον σφυγμό του κόσμου αντιλαμβάνομαι ότι η εκπομπή πάει πάρα πολύ καλά. Δεν πρέπει να λένε σχόλια για τα άτομα με παραπάνω κιλά. Όλοι έχουμε ψυχή. Εγώ είμαι μια παχουλή και ώριμη γυναίκα, όλοι έχουμε ψυχή και οι αδύνατοι και αυτοί με τα παραπάνω κιλά.

Όλο το παλεύω με τα κιλά μου, δεν μπορώ να αντισταθώ στα γλυκά. Έφαγα πολλά γλυκά και είπα “Δέσποινα, τι έγκλημα κάνεις; Θα σε βλέπουν στην τηλεόραση και θα λένε μια παχουλή κυρία”. Η προσωπικότητα του ανθρώπου δεν μετριέται με τα κιλά, την εκπέμπεις», δήλωσε αρχικά η Δέσποινα Μοιραράκη.

Τέλος, η Δέσποινα Μοιραράκη πρόσθεσε: «Πιστεύω ακόμα στον Άγιο Βασίλη. Θα του ζητούσα να μου φέρει το πραγματικό χαμόγελο στη ζωή μου».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σίσσυ Χρηστίδου για συνέντευξη Ρούβα: “Δεν μου δόθηκε καμία οδηγία στο τι να ρωτήσω”

HerNewskl

Νίκος Συρίγος: “Στάζει” μέλι για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη – «Είναι η απόδειξη ότι υπάρχει Θεός»

HerNews ka

Ζέτα Δούκα – Γιώργος Κιμούλης: Η ημέρα που βρέθηκαν στο ίδιο τηλεοπτικό πλατό αλλά δεν συναντήθηκαν ποτέ -Όλο το ρεπορτάζ

Her News b