HerNews.gr
Συνεντεύξεις

Δέσποινα Βανδή: «Μπορεί να παντρευόμουν ξανά πάνω σε μία τρέλα»

Η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε καλεσμένη στην διαδικτυακή εκπομπή της Μαρίας Σολωμού στο YouTube «Μαρία τη Νύχτα».

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην προσωπική της ζωή, στα παιδιά της, στην μητρότητα αλλά και στο ενδεχόμενο να παντρευτεί για δεύτερη φορά.

«Δεν σημαίνει ότι γίνεσαι κακή μάνα με το να κάνεις πράγματα και για τον εαυτό σου. Εγώ δεν επέτρεπα να κάνω πράγματα για τον εαυτό μου. Ήταν τα παιδιά μου πάνω από όλα, να φροντίζω αυτά και η δουλειά μου ήταν σε δεύτερη μοίρα. Ήταν τα παιδιά μου και ήμουν μια που έτρεχε μονίμως γύρω από αυτό το φροντιστικό πράγμα. Ο εαυτός μου ήταν κάπου αλλού, τέρμα ρε παιδί μου, αν περίσσευε και λίγος χρόνος… εντάξει.

Δεν είναι όμως καλό αυτό. Ναι ήταν πολύ καλό γιατί μεγάλωσα δυο παιδιά που έχουν αυτοεκτίμηση, στέκονται καλά στα πόδια τους, χαίρομαι που τα βλέπω και είναι δυο καλά παιδιά. Δεν είναι όμως κακό να δίνεις και χρόνο στον εαυτό σου γενικότερα, να τον προσέχεις και να τον φροντίζεις. Εγώ τον είχα χάσει τον εαυτό μου, δεν με φρόντιζα όπως έπρεπε και δεν υπήρχε ο χρόνος για να το σκεφτώ», δήλωσε η Δέσποινα Βανδή.«Η αλλαγή στη ζωή είναι τρομακτική, δεν είναι εύκολο γιατί ξεβολεύεσαι. Είναι δύσκολο να κανείς την αλλαγή γιατί όταν είσαι 50 ο αυθορμητισμός των νιάτων φεύγει, γιατί αρχίζει και μπαίνει η λογική. Ζήστε τη ζωή που σας αναλογεί με ευτυχία. Θα άλλαζα πολλά πράγματα από το παρελθόν εκτός από τα παιδιά μου. Κάθομαι και σκέφτομαι όμως, ότι μέσα από όλες τις αντιξοότητες οδηγήθηκα στο να γίνω αυτό που είμαι σήμερα και αυτό που είμαι σήμερα το αγαπώ. Αν δεν περνούσα τη διαδρομή που έκανα μπορεί να μην ήμουν αυτό που είμαι σήμερα», εξομολογήθηκε στη συνέχεια.

Για τις αλλαγές στην εξωτερική της εμφάνιση αποκάλυψε: «Βλέπω αλλαγές στον μεταβολισμό, στο δέρμα, στη μούρη. Από την άλλη όμως, δεν έχει καμία σημασία, ζήσε όμορφα, τίποτα δεν μπορεί να γυρίσει πίσω. Προσπάθησε να είσαι όσο καλύτερα γίνεται για την ηλικία που είσαι. Κάνω γυμναστική και διατροφή και το σημαντικότερο από όλα είναι η εσωτερική ενυδάτωση. Η λίμπιντος δεν πέφτει με την εμμηνόπαυση, είναι ένας μύθος. Όταν το αφήνεις σε αφήνει. Βάλτε λίγη τρέλα στη ζωή σας».

Στη συνέχεια μίλησε για το ενδεχόμενο να παντρευτεί δεύτερη φορά: «Ούτε την πρώτη φορά ήθελα να παντρευτώ, ήθελα απλά να κάνω παιδιά, ήθελα να γίνω μάνα. Τη μητρότητα δεν μπορούσε να μου την στερήσει άνθρωπος, αν δεν μπορούσα, θα υιοθετούσα. Μπορεί να παντρευόμουν ξανά πάνω σε μία τρέλα, αλλά για εμένα δεν είναι αυτοσκοπός. Νιώθω πολύ ελεύθερη πλέον. Κάνω ψυχοθεραπεία και με έχει βοηθήσει παρά πολύ».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ο δικηγόρος και πολιτικός Παύλος Χρηστίδης μιλά στο HerNews: “Το #ΜeToo απενοχοποίησε τις γυναίκες”

Her News

Ξανθούλα Τζερεφού: Περπάτησε στο catwalk του Βασίλη Ζούλια φορώντας αισθητήρα γλυκόζης

HerNewskl

Ο Dennys μιλά στο HerNews: «Οι λεκτικές επιθέσεις έχουν γίνει πλέον κομμάτι της ρουτίνας μου»

HerNews ka