HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Αυτός είναι ο λόγος που αναβλήθηκε ο γάμος της!

Δήμητρα Αλεξανδράκη-hernews

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη είναι έτοιμη να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Δήμητρα Αλεξανδράκη-hernews

Ο γάμος όμως αναβλήθηκε και είχε προγραμματιστεί για τον Σεπτέμβριο που έρχεται. Η αποκάλυψη έγινε μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου όπου και ανέφερε τους λόγους που συνέβη. Πιο συγκεκριμένα η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε πως:

“Τελικά αναβάλαμε τον γάμο, γιατί δεν προλαβαίναμε. Ήταν να παντρευτούμε τον Σεπτέμβριο και αλλάξαμε την ημερομηνία για λίγο αργότερα.

Δήμητρα Αλεξανδράκη-hernews

Λόγω της δουλειάς και λόγω διάφορων άλλων υποχρεώσεων δεν μπορούμε να απολαύσουμε αυτή την όμορφη στιγμή. Οπότε είπαμε να το κάνουμε λίγους μήνες μετά και να το κάνουμε την ησυχία μας. Είναι ξεκάθαρα θέμα διαχείρισης του χρόνου και προγράμματος”.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Εβελίνα Παπούλια- Δύο Ξένοι: “Ο Αλέξανδρος Ρήγας σίγουρα είχε την Ελένη Μενεγάκη στο μυαλό του για τον ρόλο”

HerNewskl

Χρύσπα: «Έχασα ένα αγαπημένο μου πρόσωπο και δεν μπορούσα να πάω στην κηδεία γιατί ήταν έξω από το σπίτι δημοσιογράφοι»

georgegsp

Δανάη Μπάρκα: Το μοναδικό καλωσόρισμα στην πρεμιέρα της εκπομπής της!

HerNewskl