HerNews.gr
Social News

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ξέσπασε σε κλάματα – «Καινούργιο σπίτι, καινούργια ζωή, καινούργια όλα»

Νέα αρχή αποφάσισε να κάνει η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram ανακοίνωσε πως ξεκινά μια νέα ζωή για εκείνη. Η ανακοίνωση έρχεται μετά τον χωρισμό της από τον σύντροφό της, λίγους μήνες μετά την αναβολή του γάμου τους.

Το ζευγάρι αποφάσισε να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους, όπως φημολογείται εδώ και καιρό, με το γνωστό μοντέλο και influencer να μην επιθυμεί να δώσει περισσότερη δημοσιότητα στο θέμα.

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Πήρα ευλογία από τον πνευματικό μου για το νέο σπίτι. Καινούργια όλα»

Λίγες εβδομάδες μετά την είδηση του χωρισμού της από τον σύντροφό της, με τον οποίο επρόκειτο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, η Δήμητρα Αλεξανδράκη ανακοίνωσε την μεγάλη αλλαγή στη ζωή της. H ίδια μετακόμισε στο νέο της σπίτι, έχοντας μάλιστα την ευλογία του πνευματικού της, όπως αποκάλυψε.

«Πήρα ευλογία από τον πνευματικό μου, να έρθω πριν λίγες μέρες να δω ένα σπίτι. Το σπίτι είναι πολύ παραπάνω από τις προσδοκίες μου, είναι υπέροχο και μόλις πήρα τα κλειδάκια του. Και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. Καινούργιο σπιτάκι, καινούργια ζωή, καινούργια όλα», ανέφερε αρχικά στο πρώτο βίντεο μέσα από το νέο της σπίτι.

Σε επόμενη ανάρτηση η Δήμητρα Αλεξανδράκη ξέσπασε σε κλάματα συγκίνησης στο αυτοκίνητό της, με αφορμή τη στήριξη που έχει λάβει από τους διαδικτυακούς φίλους της: «Με έχετε κάνει κομμάτια με τα μηνύματά σας. Παιδιά αλήθεια, είναι δάκρυα χαράς, πραγματικά σας το λέω. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο την ίδια χαρά, αλήθεια, απ’ την ψυχή μου, σας ευχαριστώ όλους τόσο μα τόσο πολύ, πάρα πολύ, για όλη τη δύναμη που μου δίνετε», είπε με δάκρυα στα μάτια η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Angelina Jolie: Οι συγκλονιστικές φωτογραφίες από τον πόλεμο στην Ουκρανία

HerNewskl

Μπαμπάς για πρώτη φορά ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης: Η σύζυγος του γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι

Her News

Νικόλ Κίντμαν: Μία «άλλη» στο Instagram

Her News b