HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Δε συμφωνώ 100% με όσα δείχνει η Ιωάννα και καταλαβαίνω τον κόσμο»

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 30/5 στα εγκαίνια του νέου εστιατορίου του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου.

Σε δηλώσεις του στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε για την σύζυγό του, Ιωάννα Τούνη, η οποία δέχτηκε αρνητικά σχόλια στα social media για κάποιες ακριβές αγορές που έκανε στο τελευταίο τους ταξίδι τις οποίες παρουσίασε στο TikTok.

«Και εγώ και η Ιωάννα είμαστε πάρα πολύ ενεργοί γονείς. Έχουμε το παιδί μας παντού μαζί. Στην αρχή τα έβλεπα όλα επικίνδυνα και ότι μπορεί να κάνουν κακό στο παιδί μου. Δε ξέρω πως οι γονείς μας ήταν σε όλα τόσο κουλ. Μου πήρε καιρό να το διαχειριστώ. Τώρα, τι είναι σωστό και τι λάθος, ποιές αρχές είναι σωστές και ποιές όχι, είναι κάτι που θα φανεί στο τέλος» ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Αναφορικά με την Ιωάννα Τούνη και τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε, δήλωσε: «Δε συμφωνώ 100% με όλα όσα δείχνει η Ιωάννα και καταλαβαίνω και τον κόσμο. Όλα θέλουν ένα μέτρο. Από την άλλη, όταν έχεις μάθει την Ιωάννα να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους οτιδήποτε κάνει, δε μπορεί ξαφνικά να δείξει κάτι άλλο. Της έχω πει κάποιες φορές να μη δείξει κάτι, αλλά νομίζω είναι κακό αυτό γιατί όταν γνωρίζεις έναν άνθρωπο έτσι και μετά μπαίνεις σε μια διαδικασία να τον αλλάξεις, και αυτός περνάει δύσκολα, και εσύ».

Ιωάννα Τούνη: Βρήκε “ξένο” σκουλαρίκι στο αμάξι του Δημήτρη Αλεξάνδρου – «Θα σας ξεμαλλιάσω»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βασίλης Παπακωνσταντίνου: «Πέρασα κατάθλιψη λόγω των ενοχών μου για τη δημοφιλία μου»

HerNews ka

Μέμος Μπεγνής: «Μία θαυμάστρια με άρπαξε και με φίλησε στο στόμα. Αν δεν φλερτάρω, θα πεθάνω.»

HerNews ka

Δημήτρης Κόκοτας: Κρίσιμες ώρες για τον τραγουδιστή – Τι έδειξε η αξονική εγκεφάλου

HerNews ka