HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Δημήτρης Πετρόπουλος: «Μου φάνηκε εξαιρετικά ισχνή η απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη»

Δημήτρης Πετρόπουλος: «Μου φάνηκε εξαιρετικά ισχνή η απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη». Οι συντελεστές της παράστασης «Ποντικόπαγίδα» μίλησαν στο «MEGA Καλημέρα», στην εκδήλωση για την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα στην παράσταση «Ποντικοπαγίδα» στο θέατρο «Ακάδημος».

«Στις δύσκολες στιγμές χωνόμαστε στην αγκαλιά της οικογένειας. Προσπαθώ να περάσω τις πληροφορίες στην κόρη μου, έτσι ώστε να μην πληγωθεί. Φυσικά υπάρχουν δημοσιεύματα και δηλώσεις ηθοποιών που με έχουν πληγώσει. Δύναμη παίρνω από τους ανθρώπους που έχουν περάσει παρόμοιες καταστάσεις και τον σκοπό τον ίδιο», ανέφερε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μιλώντας για το metoo και τις κατηγορίες στον Πέτρο Φιλιππίδη.

Ο Δημήτρης Πετρόπουλος μίλησε για την τηλεοπτική επιτυχία για την οποία αισθάνεται ευγνώμων.

«Είμαι τυχερός, έχω έναν φύλακα προστάτη. Οφείλω πράγματα στο «Παρά Πέντε». Δεν έχω τηλεόραση από το 2006. Μου φάνηκε εξαιρετικά ισχνή η απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη», δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός.

«Υπάρχουν συζητήσεις για το αν θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές. Δεν θέλω να σχολιάσω την Μαρία Σολωμού», τόνισε ο Μάριος Αθανασίου.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Δέσποινα Βανδή: Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι το λιμάνι μου, η χαρά μου – Δεν υπάρχει ηλικία στο τι σε γεμίζει

georgegsp

Το ξέσπασμα της Κόνι Μεταξά: «Δεν μπορώ να πιστέψω το bullying ”τρώω” – Μου κάνουν ψυχολογικό πόλεμο»

Her News b

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Ανήκω στους άνδρες που προσέχουν την εμφάνιση σε μια γυναίκα»

HerNews ka