HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Δημήτρης Σταρόβας: Η εξέλιξη της κατάστασης της υγείας του

Δύσκολες ώρες περνά ο δημοφιλής καλλιτέχνης, Δημήτρης Σταρόβας.

Ο Δημήτρης Σταρόβας μεταφέρθηκε λίγο μετά της 12:00 το μεσημέρι της Τετάρτης 15/5 στο Τζάνειο νοσοκομείο, με συμπτώματα που παρέπεμπαν σε εγκεφαλικό επεισόδιο και υποβλήθηκε σε εξετάσεις από τους γιατρούς.

Οι πρώτες εξετάσεις έδειξαν την ύπαρξη θρόμβου, ο οποίος προκάλεσε το εγκεφαλικό.Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο 61χρονος καλλιτέχνης, ο οποίος νοσηλεύεται στην νευρολογική κλινική του νοσοκομείου, επικοινωνεί με το περιβάλλον και φαίνεται πως βελτιώνεται η κατάστασή του. Μετά τις τελευταίες εξετάσεις που τού έγιναν, οι γιατροί διαπίστωσαν την ύπαρξη θρόμβου, ο οποίος δεν προκάλεσε κάποιο νευρολογικό πρόβλημα.

Όπως δήλωσε η σύντροφός του, Άννα Σταθάκη, ο Δημήτρης Σταρόβας δίνει μάχη, μπορεί να επικοινωνήσει ωστόσο έχει μια δυσκολία με την ομιλία του.Δημήτρης Σταρόβας: Οι δημόσιες ευχές στην σύντροφό του, Άννα Σταθάκη |  fthis.grΜέσα στην ημέρα αναμένεται να υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά του νοσοκομείου για την πορεία της υγείας του καλλιτέχνη.

Μάλιστα όπως αποκάλυψε ο Νίκος Γεωργιάδης στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου», η σύντροφός του πήγε τυχαία στο σπίτι τους και τον βρήκε σε κακή κατάσταση. Αμέσως κάλεσε ασθενοφόρο όπου τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

 

Δημήτρης Σταρόβας: Νοσηλεύεται μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο – «Βράχος» δίπλα του η σύντροφός του

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

«Έλεος!» με τον Αντώνη Σρόιτερ – Ο πρώτος καλεσμένος της Αννίτας Πάνια και του Ηλία Ψινάκη

HerNews ka

Ελένη Μενεγάκη: Σάρωσε σε τηλεθέαση

Her News

Μπάγια Αντωνόπουλου: Πολλές φορές ένιωσα να υποτιμούν τη νοημοσύνη μου άλλα δεν «μάσησα».

Her News