HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Δημήτρης Σταρόβας: Νοσηλεύεται μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο – «Βράχος» δίπλα του η σύντροφός του

Ο Δημήτρης Σταρόβας νοσηλεύεται στο Τζάνειο νοσοκομείο από το μεσημέρι της Τετάρτης 15 Μαΐου έπειτα από ελαφρύ εγκεφαλικό επεισόδιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του T-Live ο Δημήτρης Σταρόβας διακομίσθηκε στο νοσοκομείο γύρω στις 12:00 μ.μ και αμέσως σήμανε συναγερμός σε όλους τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό.

«Έπεσαν όλοι πάνω του για να δουν τι ακριβώς του συμβαίνει» ανέφερε ο δημοσιογράφος Ιάσονας Τσόλης προσθέτοντας ότι η κατάσταση της υγείας του δεν είναι ανησυχητική.

Συγκεκριμένα, υπέστη ελαφρύ ισχαιμικό επεισόδιο και νοσηλεύεται στη νευρολογική κλινική στο Τζάνειο νοσοκομείο, έχει τις αισθήσεις του, συνομιλεί με όσους βρίσκονται στο δωμάτιο, με τη σύντροφό του Άννα Σταθάκη να βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του. 

Ακόμη σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τις τελευταίες ώρες του χορηγείται η απαραίτητη φαρμακευτική αγωγή προκειμένου να ξεπεραστεί ο όποιος κίνδυνος μπορεί να δημιουργήθηκε. Ο Δημήτρης Σταρόβας είναι σε καλή κατάσταση και οι γιατροί περιμένουν το πως θα εξελιχθεί η κατάστασή του τις επόμενες ώρες.Όσα δήλωσε ο Γιάννης Ζουγανέλης

Συγκλονισμένος δήλωσε ο συνεργάτης και στενός φίλος του Δημήτρη Σταρόβα, Γιάννης Ζουγανέλης στην εκπομπή T-Live.

«Είμαι σε σοκ, έπεσα από τα σύννεφα γιατί από εσάς έμαθα ότι ο Σταρόβας είναι στο Τζάνειο με εγκεφαλικό. Πραγματικά η ψυχή μου πονάει, μιλούσαμε προχθές. Ο Σταρόβας είναι μία ιδιάζουσα περίπτωση ανθρώπου, καλού ανθρώπου με τρομερή διάθεση για ζωή, την οποία εκφράζει με το χιούμορ του. Πραγματικά έμεινα εμβρόντητος. Όταν μιλήσαμε, ήταν μία χαρά. Δυστυχώς αυτό έρχεται απρόσμενα».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Good Job Nicky: «Ο πατέρας μου Γιάννης Πάριος είναι ερμηνευτής, δεν είναι τραγουδιστής»

HerNews ka

Χάρης Χριστόπουλος & Ανίτα Μπραντ: Μιλάνε για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους

HerNews ka

Χρήστος Δάντης: «Η σχέση μου με την Ασημίνα έχει περάσει από εντάσεις»

HerNews ka