Καλλιεργώντας την τέχνη “de vivre” και τη γαστρονομία που λατρεύει, ο Christian Dior, ο οποίος αυτοχαρακτηρίστηκε ως «καλοφαγάς», ο Οίκος αποκαλύπτει μια νέα σειρά από δημιουργίες σοκολάτας καθώς πλησιάζει το Πάσχα.
Αυτές οι ακαταμάχητες λιχουδιές παρουσιάζονται στο Pâtisserie of 30 Montaigne, έργα τέχνης από μόνα τους – ερμηνεύουν εκ νέου τα εμβληματικά σχέδια του Dior, όπως τα φορέματα Junon και Tourbillon.
Σχηματισμένο σαν ένα εξαίσιο γλυπτό, το Bar jacket – έμβλημα του New Look – βρίσκεται επίσης ανάμεσα σε αυτά τα εξαιρετικά κομμάτια, που ενσαρκώνουν τη σύγκλιση δεξιοτήτων βιρτουόζων, από τη ραπτική έως τις μαγειρικές τέχνες.