HerNews.gr
Μόδα

DKNY: Η μόδα της άνοιξης με την υπογραφή του brand!

Urban vibes, high volume και σύγχρονη αισθητική συναντιούνται στη νέα συλλογή του brand!

Άνοιγμα φωτογραφίας

Στη νέα συλλογή της DKNY συναντιούνται urban vibes, high volume και μια σύγχρονη αισθητική .Το διάσημο New York brand αισθάνεται τον παλμό της αγοράς. Μας προσφέρει μια collection με ποικίλες στιλιστικές δυνατότητες.Ουσιαστικά, πρόκειταιγια μια συλλογή απαλλαγμένη από περιορισμούς και στερεότυπα.

Άνοιγμα φωτογραφίας

H DKNY μας ταξιδεύει και πάλι κοντά στον κόσμο της Νέας Υόρκης, της πόλης των έντονων αντιθέσεων, όπου όλα επιτρέπονται.

Στη νέα της συλλογή, τα κομμάτια διακρίνονται από τη πολυμορφικότητα τους. Φυσικά μπορούν εύκολα να συνδυαστούν με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Τα casual t-shirts συνδυάζονται με φορέματα από δαντέλα σε stylish layers.Παράλληλα,οι παστέλ αποχρώσεις συμπληρώνουν τα κλασσικά μαύρα και τα γήινα κομμάτια.

Ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις, τα έντονα εμπριμέ, προτείνονται σε ποικιλία bold μοτίβων. Ταυτόχρονα η πλούσια χρωματική παλέτα παρουσιάζει απεριόριστες ευκαιρίες fashion πειραματισμού.

Η νέα ανοιξιάτικη συλλογή της DKNY, αποτελεί τη συνέχεια της #DKNYSTATEOFMIND οπτικής του οίκου, με σκοπό να αναδείξει τη μοναδικότητα της κάθε γυναίκας.

Άνοιγμα φωτογραφίας

Οι ready-to-wear επιλογές μπορούν να φορεθούν από το πρωί έως το βράδυ,διότι περιλαμβάνουν μοντέρνους συνδυασμούς . Μονοχρωματικά basic και casual κομμάτια, που απογειώνονται με statement details. Δαντέλα και διχτυωτές υφάνσεις, εκρήξεις neon χρωμάτων, αλλά και μια τεράστιαπαλέτα από παστέλ, αποτελούν μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά της DKNY, δίνοντας σε όλες τη δυνατότητα να ενσωματώσουν στη ντουλάπα τους το αυθεντικό νεοϋορκέζικο στυλ.

Η sport συλλογή της DKNY, μας προκαλεί να μείνουμε on-top of the game.

Η σειρά περιλαμβάνει κομμάτια που πληρούν τις ειδικές προδιαγραφές των απαιτήσεων της προπόνησης σε υψηλή ή χαμηλή ένταση. Ενώ μας παρέχει τη στήριξη που χρειαζόμαστε ,όταν γυμναζόμαστε. Επιπλέον,συμπληρώνεται από fashion athleisure σχέδια που ξεχωρίζουν.

Οι επιλογές μας γεμίζουν με έντονα χρώματα, καθώς κυριαρχούν ιδιαίτερες αποχρώσεις.Για παράδειγμα, το απαλό ροζ της τσιχλόφουσκας, το ζωντανό χρώμα του πράσινου μήλου, το ζεστό κίτρινο της μιμόζας σε συνδυασμό με πινελιές από μπλε electric και το κόκκινο του ιβίσκου.

Άνοιγμα φωτογραφίας

Η συλλογή περιλαμβάνει τα αγαπημένα των fashionistas crop tank tops, ποδηλατικά σορτσάκια, διχτυωτα πουλόβερ ιδανικά για layering. Ακόμα και τα πιο άνετα σύνολα από μπουστάκια και κολάν χωρίς ραφές, μπορούν να φορεθούν από το μάθημα της yoga έως βόλτα με τις φίλες για brunch.

To city look ολοκληρώνεται με τα αξεσουάρ της ανοιξιάτικης συλλογής, με σχέδια που καλύπτουν όλα τα γούστα και όλες τις ώρες της ημέρας.

Τα εντυπωσιακά puffer tote και τα backpacks ενσωματώνουν λειτουργικές λεπτομέρειες αλλά και στοιχεία λάμψης. Επιπρόσθετα τα δημοφιλή crossbodies και οι top-handle τσάντες δίνουν το στίγμα της συλλογής των αξεσουάρ. Στα υποδήματα, τα σανδάλια πλατφόρμες, τα sneakers με τα έντονα neon χρώματα.  Αλλά και τα ιριδίζοντα ψηλοτάκουνα πέδιλα και γόβες ολοκληρώνουν ένα αψεγάδιαστο urban στυλ.Το συγκεκριμένο στυλ παραμένει σύγχρονο αναπολώντας την αίγλη των δεκαετιών του παρελθόντος.

Άνοιγμα φωτογραφίας

Τη νέα συλλογή της DKNY θα την βρεις στο DKNY Store στον ισόγειο χώρο του Golden Hall καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Μαρία Γατζούδη 

Fashion editor- Ενδυματολόγος-Σεναριογράφος

Msc-Med

Instagram: @mariagatzoudi

Νεότερα Άρθρα

Κόκκινο φόρεμα: Μαγνήτισε τα βλέμματα με τις δημιουργίες του Atelier Rene

HerNews ka

Must have κοσμήματα που χρειάζεται κάθε γυναίκα

Her News

Dua Lipa: Διακόσμησε με το προσωπικό της στυλ την Hermés Birkin τσάντα της

HerNews ka