HerNews.gr
Ελλάδα

Δολοφονία τρανς γυναίκας: Κάμερα κατέγραψε τον τελευταίο επισκέπτη στο διαμέρισμα της 46χρονης Άννας

Την εικόνα του τελευταίου ανθρώπου που επισκέφθηκε την 46χρονη τρανς Άννα Ιβάνκοβα, η οποία βρέθηκε δολοφονημένη μέσα στο διαμέρισμα της στην οδό Φυλής στον Άγιο Παντελεήμονα, πριν από τρεις ημέρες, έχουν στην κατοχή τους οι αστυνομικοί του της Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής.

Οι έρευνες των αρχών βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και δεν αποκλείεται σύντομα να εντοπιστεί και να συλληφθεί ο δράστης του στυγερού εγκλήματος ο οποίος από ότι φαίνεται ήταν γνωστός και “τακτικός επισκέπτης” της τρανς Άννας Ιβάνκοβα από την Κούβα.

Οι κάμερες της οδού Φυλής έχουν καταγράψει τον τελευταίο επισκέπτη και πιθανότατα δολοφόνο της Άννας Ιβάνκοβα, ενώ σε συνδυασμό με το DNA και που βρέθηκε στο όπλο του φόνου, το ψαλίδι, αλλά και σε αρκετά σημεία του διαμερίσματος, όπως και τα δακτυλικά αποτυπώματα, σύντομα θα δώσουν την ταυτότητα του δράστη που θα οδηγήσει και στην σύλληψη του.

Άννα Ιβάνκοβα: Η ιστορία της τρανς γυναίκας που δολοφονήθηκε στον Άγιο  Παντελεήμονα | Marie Claire | Ό,τι έχει σημασία για τις γυναίκες

Η καταγραφή του τελευταίου επισκέπτη σε κάμερες ασφαλείας

Οι άνδρες της Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, έχουν στα χέρια τους υλικό από κάμερες ασφαλείας που καταγράφουν τον δολοφόνο μαζί με το θύμα. Επίσης αποτυπώνεται από τις κινήσεις του δράστη και της 46χρονης τρανς ότι γνωρίζονταν ή ότι τουλάχιστον ήταν “τακτικός” επισκέπτης στο διαμέρισμά της. Ο δολοφόνος μετά την πράξη του φαίνεται να έχει ψάξει το διαμέρισμα, χωρίς να μπορεί να διαπιστωθεί τι αφαίρεσε.

Ένα ψαλίδι που πιθανότατα να είναι το βασικό όργανο του εγκλήματος, με το οποίο προκλήθηκαν θανατηφόρα τραύματα στο λαιμό και το στήθος της 46χρονης, βρέθηκε στο διαμέρισμα και ελέγχεται για DNA και δακτυλικά αποτυπώματα.

Την ίδια στιγμή από την εξερεύνηση του χώρου, από στελέχη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, έχουν προκύψει πολλά αποτυπώματα και γενετικό υλικό. Βασικό είναι το DNA σε τρία χρησιμοποιημένα προφυλακτικά. Κάποια από τα γενετικά αποτυπώματα έχουν εντοπιστεί σε επίμαχα σημεία, όπως στο ψαλίδι, στα υπόλοιπα αντικείμενα όπως και στην κάσα του παραθύρου από το οποίο φέρεται να διέφυγε ο δολοφόνος.

Άννα Ιβάνκοβα: Κάλεσμα διαμαρτυρίας στον Άγιο Παντελεήμονα για τη δολοφονία  της τρανς γυναίκας - neolaia.grΑν κάποια από αυτά τα γενετικά αποτυπώματα ταυτοποιηθούν με σεσημασμένους, τότε από τις φωτογραφίες τους θα επιχειρηθεί η σύγκρισή τους με τον βασικό ύποπτο που αποτυπώνεται ευκρινώς σε κάμερα ασφαλείας να μπαίνει μαζί με το θύμα στην πολυκατοικία του Αγίου Παντελεήμονα, το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας.

Διαβάστε περισσότερα: Vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Καιρός: «Διάλειμμα» του καύσωνα με άνοδο της θερμοκρασίας – Σε ποιες περιοχές θα βρέξει

HerNews ka

Παναγιωτόπουλος: Η πρώην σύντροφός του είχε προειδοποιήσει τη σύζυγό του – «Δεν ξέρω πώς την τούμπαρε»

Her News b

Γιώργος Βάλλης: Συνάντηση με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Χρήστο Στυλιανίδη

HerNews ka