Η σύμβουλος ψυχικής υγείας, Ελένη Μυλωνοπούλου φιλοξενήθηκε στο T-live και την Τατιάνα Στεφανίδου, αμέσως μετά την πολύωρη κατάθεσή της στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για τη δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.
Η κ. Μυλωνοπούλου, ο άνθρωπος που έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο με όσα είπε στις Αρχές για την υπόθεση, μίλησε στην εκπομπή του Alpha για τη γνωριμία της, τις συναντήσεις με την αδικοχαμένη Καρολάιν και τον πιλότο και τις υποψίες της από την πρώτη στιγμή που έμαθε το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.
«Η πρώτη συνάντηση ήταν συγκλονιστική. Όταν μπήκε το ζευγάρι στο γραφείο, ο κ. Αναγνωστόπουλος άρχισε να μου μεταφέρει την εικόνα της οικογενειακής τους ζωής, μια εικόνα της οικογενειακής του ζωής, γεμάτη χρήματα, ταξίδια και έρωτα.
Όταν αποχώρησε για να μείνω μόνη με την Καρολάιν, όλη αυτή η φανταχτερή ζωή αποδομήθηκε σε λίγα δευτερόλεπτα. Μου είπε ότι ήθελε να πάρει το παιδί και να φύγει. Όλη η λαμπερή εικόνα μετατράπηκε… Από εκεί ξεκίνησαν όλα τα υπόλοιπα» είπε αρχικά η κ. Μυλωνοπούλου.
«Πάντα έρχονταν μαζί και έφερναν μαζί και το παιδί τους. Συνήθως στα πρώτα λεπτά, ήταν παρών ο κατηγορούμενος. Ο οποίος μετά αποχωρούσε και έμενα με την Καρολάιν. Όταν ήταν παρών, η Καρολάιν δεν μιλούσε. Όταν έφευγε, άρχιζε να ξετυλίγει όλη της την ψυχή. Τον τελευταίο μήνα είχε εκφράσει φόβο, χωρίς να έχει κάνει συγκεκριμένο τι ακριβώς φοβόταν. Μιλάμε για τον Ιανουάριο. Δυστυχώς ξαφνικά, σταμάτησαν απότομα οι συνεδρίες, μόνο με ένα μήνυμα».
«Μου είπε ότι ήταν ερωτευμένη με το πρόσωπο, αλλά σιχαινόταν τον άνθρωπο» είπε σε άλλο σημείο η σύμβουλος ψυχικής υγείας.
Η Ελένη Μυλωνοπούλου υπογράμμισε επίσης πως «μετά τον θάνατο της Καρολάιν πήρε το παιδί και το κακοποίησε. Το έβαλε δίπλα στο άψυχο σώμα της μαμάς του και το μωρό σκουντούσε τη μητέρα του. Όλα αυτά είναι καταγεγραμμένα στο ασυνείδητο του ανθρώπου».
«Από την πρώτη στιγμή τον υποψιάστηκα, δυστυχώς. Έτσι άρχισε και ο Γολγοθάς ο δικός μου. Με κάλεσαν 48 ώρες μετά γιατί βρήκαν την κάρτα μου στα πράγματά της. Είχα φύλαξη επί ενάμιση μήνα, 24 ώρες το 24ωρο. Όλο μου το γραφείο, οι συνεργάτες μου, γίνονταν ανώνυμα τηλεφωνήματα».