HerNews.gr
Ελλάδα

Έγκλημα στη Μακρινίτσα: Οι μαρτυρίες για τον γυναικοκτόνο σοκάρουν – Άφησε ορφανό το δίχρονο αγοράκι του

«Το εγγονάκι μου πηγαίνει στα μνήματα και φιλάει τις φωτογραφίες», δήλωσε ο πατέρας της 28χρονης και του αδερφού της, που έπεσαν νεκροί από το χέρι του πρώην συζύγου της στη Μακρινίτσα.

«Πηγαίνει στα μνήματα και χαϊδεύει τις φωτογραφίες της μητέρας του». Με αυτή τη συγκλονιστική μαρτυρία ο πατέρας της αδικοχαμένης 28χρονης Κωνστανίνας Τσάπα περιγράφει τον πόνο, στον οποίο βύθισε το ίδιο του το παιδί, μόλις 2,5 ετών σήμερα, ο 32χρονος γυναικοκτόνος της Μακρυνίτσας.

Τον Απρίλιο του 2021 σκότωσε μέσα σε λίγα λεπτά την 28χρονη εν διαστάσει σύζυγό του και τον 30χρονο αδερφό της, αφήνοντας το αγοράκι τους ορφανό από μητέρα. Στη δίκη για το διπλό φονικό στη Μακρινίτσα Πηλίου τα αίματα πάγωσαν!

Ο 32χρονος δολοφόνος κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου αντιμετωπίζοντας δύο ανθρωποκτονίες που τελέστηκαν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, μία απόπειρα ανθρωποκτονίας καθώς και τα αδικήματα της ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης κατά συρροή και της παράνομης οπλοφορίας.

Ο πατέρας, Απόστολος Τσάπας ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον 32χρονο γαμπρό του που δολοφόνησε άγρια τα δύο του παιδιά.

Η οργή του ξεχειλίζει. Περιμένει δικαίωση για την Κωνσταντίνα και τον Γιώργο. Στο σπίτι, την ώρα της δολοφονίας βρισκόταν και το εγγόνι του, ο μικρός Γιωργής, ο οποίος σώθηκε χάρη στον παππού του που πρόλαβε να τον φυγαδεύσει στον πάνω όροφο του σπιτιού.

«Περιμένω δικαίωση για το θάνατο της κόρης μου και του γιου μου. Ήθελε να μας σκοτώσει όλους. Άφησε τη γυναίκα μου να ζήσει για να του μεγαλώσει το παιδί. Το εγγονάκι μου είναι δικό μου παιδί, πλέον. Τον ρωτάω: “ποιον έχεις μπαμπά;” “Εσένα, παππού, μου απαντάει”. Κάποιες φορές ζητάει τη μητέρα του αλλά γνωρίζει ότι βρίσκεται ψηλά στον ουρανό μαζί με το θείο του.»
«Πηγαίνει στα μνήματα, χαϊδεύει τις φωτογραφίες, τις φιλάει … “παππού, θέλω να παίξω τώρα κυνηγητό με τη μανούλα και παίζει κυνηγητό”», λέει ο πατέρας απο τη Μακρυνίτσα, ενώ η μητέρα από την πλευρά της, επιθυμεί την ποινή του θανάτου για τη δικαίωση των παιδιών της.

Μέσα στη δικαστική αίθουσα οι μάρτυρες περιέγραψαν καρέ καρέ το χρονικό της φρίκης στη Μακρινίτσα, όταν ο δράστης εισέβαλε στο σπίτι σκορπίζοντας το θάνατο. Στη δίκη κατέθεσαν και οι αστυνομικοί, οι οποίοι κλήθηκαν στο σπίτι της οικογένειας και αντίκρισαν τα δύο αδέρφια μαχαιρωμένα.

Διαβάστε περισσότερα στη Vradini.gr

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Υπόθεση Πάτρας: Ο Αλέξης Κούγιας ζητά την αναβολή της απολογίας της Ρούλας Πισπιρίγκου

HerNews ka

Γιάννης Οικονόμου: Έκλεισε τα σενάρια για εκλογές

Her News b

Εφιάλτης μέσα σε τρόλεϊ: 14χρονη θύμα άγριας σεξουαλικής επίθεσης από 30χρονο

Her News