HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Έλενα Παπαρίζου: Ο Ανδρέας ήρθε στη ζωή μου γιατί έτσι ήθελε ο Θεός

Η κάμερα της εκπομπής Τι Λες Τώρα! συνάντησε την Έλενα Παπαρίζου, η οποία μίλησε για όλους και για όλα.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια Έλενα Παπαρίζου αναφερόμενη στα πρότυπα της γυναικείας ομορφιάς τόνισε ότι οι γυναίκες θα πρέπει να στηρίζουν η μία την άλλη.

«Εμείς οι γυναίκες πρέπει να αλληλοστηριζόμαστε, να θαυμάζουμε η μία την άλλη. Ποιος έχει στήσει όλα αυτά τα πρέπει; Αντί να κοιτάξουμε να γινόμαστε καλύτεροι συνάνθρωποι, ασχολούμαστε με τον αν έχει κάποια κυτταρίτιδα και παραπάνω κιλά».

Η Έλενα Παπαρίζου μίλησε για τον ρόλο που παίζει ο έρωτας στη ζωή της:

«Ο Ανδρέας ήρθε στη ζωή μου γιατί έτσι ήθελε ο Θεός. Τον Ανδρέα δε θα ήθελα να τον έχω γνωρίσει καμία άλλη στιγμή εκτός από αυτή που τον  γνώρισα».

Σταθμός στη ζωή της είναι φυσικά ο διαγωνισμός της Eurovision, όπου κέρδισε και την πρώτη θέση.

«Η ψυχούλα μου ξέρει εκείνη την στιγμή που ήμουν πάνω στην σκηνή. Είχα πάρα πολύ άγχος. Δεν κοιμόμουν ποτέ. Θυμάμαι την στιγμή που κατεβαίνω από την σκηνή όταν πήρα το βραβείο, δεν ένιωθα το έδαφος, μου κόπηκαν τα πόδια».

Η Έλενα Παπαρίζου είναι η πρώτη Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNICEF στην Ελλάδα.

«Είμαι ενθουσιασμένη, είμαι συγκινημένη, ξέρω πόσο σοβαρό είναι αυτό».

Νεότερα Άρθρα

Μίλτος Μακρίδης: «Όλες οι γυναίκες θα έπρεπε να διδάσκονται στο πανεπιστήμιο 2 χρόνια Ελένη Μενεγάκη»

georgegsp

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Έχω ξεπεράσει τον φόβο του μικροφώνου, γιατί ξέρω σε ποιες ερωτήσεις δεν θα απαντήσω»

HerNews ka

Ελένη Καρακάση: «Yπήρξα ένα χοντρό παιδί. Ξέρω τι θα πει να βιώνεις το ρατσισμό»

Her News b