HerNews.gr
Ελλάδα

Ελένη Μπούκη: Στην κεντρική προεκλογική ομιλία του συνδυασμού Λυκόβρυση – Πεύκη ΜΑΖΙ με επικεφαλή τον Γρήγορη Λέων

Την Τετάρτη 27/9 πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική ομιλία του συνδυασμού «Λυκόβρυση-Πεύκη ΜΑΖΙ» όπου ο υποψήφιος δήμαρχος παρουσίασε τις θέσεις τους.

Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Ελένη Μπούκη έδωσε το παρών.

Η ανάρτηση της Ελένης Μπούκη

«Σας ευχαριστούμε πολύ για την τιμή που μας κάνετε να έρθετε να ακούσετε τις θέσεις του συνδυασμού μας, τις οποίες παρουσίασε ο υποψήφιος δήμαρχος @grigorisleon.

 Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, θα ήθελα να σας ζητήσω να εμπιστευτείτε πρόσωπα με βιογραφικό, ικανότητες, φρέσκες ιδέες και προτάσεις, οι οποίοι θα είναι σε θέση να συνδιαμορφώσουν το πλάνο της επόμενης πενταετίας για το Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης.

Θα ήθελα να σας ζητήσω να εμπιστευτείτε και εμένα προσωπικά δίνοντας την ευκαιρία σε έναν νέο άνθρωπο που διαθέτει όραμα και όρεξη να εργαστεί σκληρά προκειμένου να συμβάλλει στην εξέλιξη και στην πρόοδο της πόλης που ζει και αγαπά.

Η τοπική αυτοδιοίκηση έχει ανάγκη από νέους ανθρώπους που δεν είναι «απολιτίκ», σηκώνονται από τον καναπέ, αφήνουν την εύκολη κριτική στα social media και θέλουν να προσφέρουν στην Πόλη που ζουν. Θέλουν να προσφέρουν μέσα από τις γνώσεις τους, τη δημιουργικότητα τους, την κατανόηση των σύγχρονων μοντέλων και εφαρμογών!!

Για να γίνουν πραγματικότητα οι μεγάλες αλλαγές, χρειάζονται άνθρωποι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, οι οποίοι να είναι σύμμαχοι των μεγάλων αλλαγών, και θα ζητούν οι αλλαγές αυτές να γίνονται ακόμα πιο γρήγορα. Οι νέοι υποψήφιοι ζητούν τη στήριξη σας».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Bouki (@eleni_bouki)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

ΣΥΡΙΖΑ: Μιάμιση ώρα κράτησε η συνάντηση Αλέξη Τσίπρα – Στέφανου Κασσελάκη

HerNews ka

Εικόνες – σοκ στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας: Νταλίκα ψυγείο για να διατηρηθούν οι σοροί μέχρι την ταυτοποίηση

HerNews ka

Γυναικοκτονία στο Κουκάκι – Αποκάλυψη του αδερφού του θύματος: Ο δράστης την είχε απειλήσει αρκετές φορές

Her News