HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ελένη Φουρέιρα: Βάπτισε τον γιό της – Ο εντυπωσιακός στολισμός & το αρχαιοελληνικό όνομα

Την Κυριακή 9/6 η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία βάπτισαν τον 1,5 έτους γιό τους με νονούς την αδερφή της τραγουδίστριας, τον personal assistant της Βασίλη Σιμσιρίκη και τον καλό της φίλο, Πέτρο Τσαπαρδώνη.

Ο μικρός πήρε το όνομα Ερμής και στην τελετή έδωσαν το παρών στενοί φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού», το μυστήριο τελέστηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και με μεγάλη διακριτικότητα.

«Πάντα στο πλευρό σου. Περήφανος νονός», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Πέτρος Τσαπρδώνης, ένας από τους νονούς του Ερμή, κρύβοντας όμως με ένα emoji καρδιάς το πρόσωπο του νεοφώτιστου.Ο στολισμός της δεξίωσης, που πραγματοποιήθηκε στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, ήταν άκρως εντυπωσιακός με θέμα τον Θεό Ερμή, σε αποχρώσεις του γαλάζιου και του λευκού.

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία, προτιμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, για τον λόγο αυτό τα στιγμιότυπα της βάπτισης του γιού τους, είναι πολύ λίγα.

 

Ανάμεσα στους καλεσμένους, βρισκόταν ο CEO της Panik Records Γιώργος Αρσενάκος, η Χριστίνα Σάλτη και ο κουμπάρος της Ελένης Φουρέιρα, Παντελής Τουτουντζής.

«Είμαι πολύ χαρούμενος σήμερα, είναι μια πολύ ιδιαίτερη μέρα, θέλω να τη χαρούμε όλοι μας, κυρίως οι γονείς που το δικαιούνται. Να είναι καλά το παιδάκι, να είναι ευτυχισμένο, χαρούμενο και γεμάτο υγεία. Η Ελένη δεν είχε άγχος για τη βάπτιση, ευτυχία είναι αυτή… αν βάλουμε και στην ευτυχία άγχος δεν κάνουμε τίποτα», δήλωσε ο Παντελής Τουτουντζής

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τιτίκα Στασινοπούλου: “Το ειδύλλιό του τέως με την Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν υπήρχε περίπτωση να προχωρήσει, η μάνα του…”

Her News b

«The Black Bachelor»: Σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση από το MEGA

HerNews ka

Χρήστος Πολίτης: Νέα επίθεση στην Κάτια Δανδουλάκη – “Την ξέρω καλά. Μην ασχοληθεί ξανά μαζί μου”

Her News