HerNews.gr
Social News

Ελένη Μενεγάκη: Η ανάρτησή στο Instagram από τις καλοκαιρινές της διακοπές

Η Ελένη Μενεγάκη πόσταρε φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Άνδρο ,μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram. Πολλοί ήταν οι ακόλουθοι της παρουσιάστριας που σχολίασαν το συγκεκριμένο ποστάρισμα της παρουσιάστριας.

Και φέτος η Ελένη Μενεγάκη κάνει τις καλοκαιρινές της  διακοπές στον «προσωπικό της παράδεισο». Στο αγροτουριστικό συγκρότημα «Οναρ» ,του συζύγου της Μάκη Παντζόπουλου στα Αχλα της Ανδρου Βρέθηκε και πάλι η γνωστή παρουσιάστρια. Αυτή τη φορά δεν έγινε γνωστό από κάποιο φωτογράφο αλλά από την ίδια μέσω της εφαρμογής του Instagram.

Χαρίζει  στους διαδικτυακούς φίλους της στιγμιότυπα από τις διακοπές της !

Μέσω της  εφαρμογής του Instagram ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της  φίλους και φανς ,η παντοτινή βασίλισσα Ελένη.Συγκεκριμένα έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό της : ‘’Οικογενειακές καλοκαιρινες στιγμές !’’

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @elenimenegaki

Η επιστροφή της βασίλισσας της μικρής οθόνης, Ελένης Μενεγάκη !

Αναμφισβητητα και φέτος η  Ελένη Μενεγάκη αποτελεί θέμα συζήτης,με αφορμή την επιστροφή της στο μεγάλο κανάλι.Αναλυτικότερα , μαζί με την αρχισυντάκτριά της Ελένη Γελαλή βρίσκονται διαρκώς στα γραφεία του Μεγάλου Καναλιού.
Η παρουσιάστρια ,λοιπόν, ασχολείται διεξοδικά με όλες τις λεπτομέρειες που σχετίζονται τόσο με τους συνεργάτες όσο και τα σκηνικά της εκπομπής.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @elenimenegaki

 

Νεότερα Άρθρα

Ο Νίκος Μουτσινάς βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό

HerNewskl

Βάσω Λασκαράκη: “Έχω ταξιδέψει αμέτρητες φορές στο παρελθόν με αυτά τα δρομολόγια”

HerNewskl

Άκης Πετρετζίκης: Η ανάρτηση για το γάμο του και τα τρυφερά λόγια

Her News