HerNews.gr
Διεθνή

Έλον Μασκ: Έγινε πατέρας για 12η φορά!

Σύμφωνα με το Bloomberg, ο δισεκατομμυριούχος Έλον Μασκ φέρεται να καλωσόρισε το τρίτο του παιδί με το κορυφαίο στέλεχος της Neuralink, Σάιβον Ζίλις και έτσι πλέον έχει 12 παιδιά!

Το όνομα και το φύλο του μωρού δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί.

Τα παιδιά του Elon Musk και του Shivon ZilisΟ 52χρονος μεγιστάνας της Tesla καλωσόρισε στο παρελθόν τα δίδυμα παιδιά του με την Σάιβον Ζίλις τον Νοέμβριο του 2021.

Η άφιξη των παιδιών ήρθε μόλις ένα μήνα πριν από τη γέννηση της κόρης Exa Dark Sideræl , γνωστή και ως Y, την οποία υποδέχτηκε μαζί με την τότε σύντροφό του Γκράιμς μέσω παρένθετης μητέρας.

Selfie του Shivon ZilisΌταν η Page Six τον συνεχάρη για τον ερχομό των διδύμων τον Ιούλιο του 2022, ο Έλον Μαςκ απάντησε: «Μπράβο στις μεγάλες οικογένειες».

Στη συνέχεια είπε ότι «θέλουμε όσα παιδιά μπορώ να περνάω χρόνο και να είμαι καλός πατέρας».

Ο Μασκ επανέλαβε το συναίσθημα το 2022 όταν έγραψε στο Twitter: «Η κατάρρευση του ποσοστού γεννήσεων είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος που αντιμετωπίζει ο πολιτισμός, μακράν».

Elon Musk babyΟ Μασκ έχει επίσης τους γιους Techno Mechanicus και X AE A-XII με την πρώην του η οποία τον μηνύει για τα γονικά δικαιώματα των τριών παιδιών τους.

Παρά τη μάχη για την επιμέλεια, ο ιδρυτής της SpaceX πήγε τον 4χρονο γιο του στο Super Bowl στο Λας Βέγκας, στο εργοστάσιο της Tesla στη Γερμανία και, πιο πρόσφατα, στο Cannes Lions Festival στη Γαλλία.

Ο επιχειρηματίας έχει επίσης τα δίδυμα Griffin και Vivian, που γεννήθηκαν το 2004, και τα τρίδυμα Kai, Saxon και Damian, που γεννήθηκαν το 2006, με την πρώην σύζυγό του Τζαστίν Μάσκ. Το μεγαλύτερο παιδί του πρώην ζευγαριού, η Νεβάδα, πέθανε στις 10 εβδομάδες από το σύνδρομο αιφνίδιου βρεφικού θανάτου ή SIDS, το 2002)/

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πολλαπλά οφέλη από το αντιικό χάπι Merc για τους ασθενείς Covid-19

Her News

Heidi Klum: Κάνει ένα διάλειμμα με τον σύζυγό της Tom Kaulitz στη Σαρδηνία – Δείτε τις φωτογραφίες

HerNews ka

Τραγωδία σε Τουρκία και Συρία: Ξεπέρασαν τις 36.000 οι νεκροί από τους φονικούς σεισμούς – «Η φάση των διασώσεων φτάνει στο τέλος της»

HerNews ka