HerNews.gr
DECORNEWS

Εντυπωσιακές ιδέες διακόσμησης τραπεζιού εξωτερικού χώρου

Τα κεντρικά τραπέζια εξωτερικού χώρου έχουν έναν τρόπο να προσελκύουν την παρουσία σε έναν χώρο. Τα τραπέζια είναι μια αρκετά δημοφιλής τάση την άνοιξη και το καλοκαίρι, καθώς οι άνθρωποι προετοιμάζονται να καλωσορίσουν τους επισκέπτες στους υπαίθριους χώρους διαβίωσής τους.

Αν θέλετε να αναβαθμίσετε την αυλή σας, ήρθε η ώρα να αναζητήσετε κεντρικά κομμάτια για φαγητό σε εξωτερικούς χώρους που θα αντέξουν στη δοκιμασία του χρόνου. Από μεσογειακά μπολ μέχρι χυμώδη φυτά ή απλά κεριά με χαμηλό φωτισμό, ένα κεντρικό κομμάτι έχει έναν διακριτικό τρόπο να τραβάει το πλήθος, γι’ αυτό είναι απαραίτητο σε κάθε σπίτι.

Ακολουθεί μια λίστα με μερικές ιδέες για διακόσμηση κεντρικού τραπεζιού εξωτερικού χώρου που σίγουρα θα διακοσμήσουν τα έπιπλα της βεράντας σας.

1. ΚεριάJulie Ann.PNGΤα κεριά έχουν τον τρόπο να προσθέτουν μια αίσθηση ηρεμίας σε κάθε χώρο και όταν χρησιμοποιούνται ως κεντρικό στοιχείο, έχουν τον τρόπο να ανυψώνουν και να φωτίζουν. Μερικά κεριά μπορεί ακόμη και να σας βοηθήσουν να κρατήσετε μακριά τα κουνούπια, πάρτε για παράδειγμα τα κεριά σιτρονέλλας. Επίσης να σημειωθεί ότι τα κεριά είναι ανθεκτικά για εξωτερικούς χώρους.

2. Ένα κομψό βάζοΈνας ανθισμένος κήπος με ένα εντυπωσιακό βάζο ως κεντρικό στοιχείοΑπλό και αποτελεσματικό, μπορείτε ακόμα και να το γεμίσετε με φυτά που υπάρχουν ήδη στην αυλή σας, για να δώσετε μια ρομαντική και καλοκαιρινή πινελιά στο τραπέζι σας.

3. Προσθέστε μια σύνθεση λουλουδιών

Ένα αρμονικό μείγμα από λευκές και πράσινες ορτανσίες.Η διαχρονική κομψότητα αυτού του κεντρικού στοιχείου έγκειται στην απλότητα και τη φινέτσα του. Οι δροσεροί, χαλαρωτικοί τόνοι της λευκής και της πράσινης ορτανσίας δημιουργούν μια ήρεμη και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Οι ορτανσίες είναι γνωστές για τα πλούσια, γεμάτα άνθη τους που προσφέρουν μια αίσθηση χλιδής, ενώ η ποικιλία πράσινου λάιμ προσθέτει μια φρέσκια, σύγχρονη πινελιά. Αυτή η ιδέα είναι ιδανική για υπαίθριες εκδηλώσεις όπου η διακριτική κομψότητα είναι το κλειδί, παρέχοντας ένα γαλήνιο και κομψό σημείο εστίασης.

4. Παχύφυτα Τα παχύφυτα τοποθετούνται στο επίκεντρο ενός τραπεζιού εξωτερικού χώρουΗ διακόσμηση με κάκτους και άλλα παχύφυτα μπορεί να προσθέσει γοητεία στον εξωτερικό χώρο σας. Τα φυτά σε γλάστρες, ακόμα και αυτά που βγαίνουν από εσωτερικούς χώρους όταν ο καιρός είναι καλός, αποτελούν ένα τέλειο κεντρικό στοιχείο για τα τραπέζια του κήπου σας, ειδικά όταν προσέχετε τη διάταξη.

5. Προσθέστε ένα μπολ με φρούτα στο κέντρο του τραπεζιού

Ένα μπολ με φρούτα κάθεται στο κέντρο μιας ξύλινης τραπεζαρίας εξωτερικού χώρουΤροφοδοτώντας τα μάτια (και την κοιλιά), αυτό το κεντρικό κομμάτι μεσογειακού στυλ είναι αρκετά εντυπωσιακό με τα πολύχρωμα φρούτα και λαχανικά. Η προσθήκη ποικιλιών από τα αγαπημένα σας φρούτα και λαχανικά είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσκαλέσετε διακριτικά τους καλεσμένους στο τραπέζι.  Όχι μόνο τα φρούτα και τα λαχανικά είναι μια σχετικά προσιτή επιλογή για styling, αλλά διατίθενται επίσης σε μια πληθώρα διαφορετικών σχημάτων και μεγεθών, που σημαίνει ότι μπορείτε πραγματικά να δημιουργήσετε κάτι πραγματικά γλυπτό και εντυπωσιακό. 

Όλα όσα δεν πρέπει να έχετε ποτέ στη βεράντα σας

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πως να καθαρίσετε σωστά τα ποτήρια του κρασιού σας & να έχετε την απόλυτη γευστική εμπειρία

HerNews ka

5 κόλπα επιμέλειας μπάνιου για να δείχνει σαν ξενοδοχείου & πιο οικείο

HerNews ka

Σανσιβιέρια: Το δημοφιλές & ευέλικτο φυτό που φροντίζει το σπίτι

HerNews ka