HerNews.gr
Beauty

Eνυδατικές Kρέμες: Aυτές είναι οι κατάλληλες για γυναίκες άνω των 50

Eνυδατικές Kρέμες: Aυτές είναι οι κατάλληλες για γυναίκες άνω των 50

Όταν πλησιάζετε τη δεκαετία των 50, καλό θα ήταν να αναζητήσετε ενυδατικές κρέμες με χρώμα που έχουν ελαφριά υφή, προσφέροντας απαλή έως διάφανη κάλυψη και ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα.

Eνυδατικές Kρέμες

Επιλέξτε μια κρέμα που ενυδατώνει εντατικά, αλλά δεν επιβαρύνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες ή δεν αφήνει αίσθηση βαρύτητας στο δέρμα. Αναζητήστε προϊόντα με αντιγηραντικά συστατικά στη σύνθεσή τους, τα οποία περιποιούνται το δέρμα και μειώνουν τα σημάδια γήρανσης.

Αποφύγετε τις κρέμες με χρώμα που προσφέρουν ματ φινίρισμα στο δέρμα, καθώς μπορεί να τονίσουν τις κηλίδες. Προτιμήστε προϊόντα που προσδίδουν μια φρέσκια λάμψη (dewy), προσφέροντας ένα υγιές αποτέλεσμα στην επιδερμίδα σας.

Καθώς το δέρμα μας ωριμάζει, είναι σημαντικό να επιλέξουμε προϊόντα που θα φροντίσουν και θα προστατέψουν την επιδερμίδα μας. Με μια ελαφριά κρέμα με χρώμα, θα αποκτήσετε φρεσκάδα και ομοιογενή επιδερμίδα.

Eνυδατικές Kρέμες: Aυτές είναι οι κατάλληλες για γυναίκες άνω των 50

Vichy LIFTACTIV Supreme

Η Vichy Liftactiv είναι η αγαπημένη πολλών γυναικών. Παρέχει αντιρυτιδική & συσφικτική δράση με αποτέλεσμα Lifting που διαρκεί όλη την ημέρα και μακροπρόθεσμα. Με λεπτόρρευστη υφή &ματ αποτέλεσμα.

Η επιδερμίδα γίνεται άμεσα λεία & λαμπερή χάρη στην τεχνολογία 3D ΟΠΤΙΚΗΣ ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ. Αναμφισβήτητα, είναι μία από τις επικρατέστερες κρέμες αντιγήρανσης.

Vichy LIFTACTIV Supreme

Galenic Secret D’Excellence la Creme

Η απόλυτη αντιγηραντική κρέμα που επιβραδύνει και διορθώνει τα σημάδια του χρόνου. Αληθινή φροντίδα ολικής αντιγήρανσης, αυτή η καινοτόμος κρέμα είναι τόσο πολυτελής όσο και αποτελεσματική: λειαίνει τις ρυτίδες, ενυδατώνει το δέρμα, χαρίζει ομοιόμορφη όψη και ενισχύει τη λάμψη.

Αυτή η πραγματικά εξαιρετική φροντίδα προσώπου είναι η ενσάρκωση της τεχνογνωσίας Galénic.

Από τη μία η σύνθεση του συμπλέγματος Age Delay που επιβραδύνει και διορθώνει όλα τα σημάδια του χρόνου και από την άλλη τα φύκη του χιονιού, που τονώνουν και κινητοποιούν τους μηχανισμούς νεότητας του δέρματος χαρίζουν ολική αντιγηραντική δράση.

Η απολαυστική κρεμώδης υφή της που λιώνει στο δέρμα όπως το χιόνι και είναι τόσο φίνα κατά την εφαρμογή όσο ένας ορός, ενώ ο άρωμά της είναι ακαταμάχητο.

Eνυδατικές Kρέμες: Aυτές είναι οι κατάλληλες για γυναίκες άνω των 50

Frezyderm Diamond Velvet Anti – Wrinkle Cream

Δεν είναι τυχαίο, ότι πολλές γυναίκες δεν αλλάζουν αυτήν την αντιρυτιδική – συσφικτική κρέμα με καμία άλλη. Αποτελεί μία πρωτοποριακή σύνθεση με κρυσταλλική δομή πούδρας διαμαντιού και το Boron Nitride . Η κρέμα ενισχυμένης αντιγηραντικής δράσης για άμεση σύσφιγξη και ταχεία μείωση ρυτίδων είναι ιδανική για το ώριμο ή/και ταλαιπωρημένο δέρμα, χωρίς αισθητικές παρεμβάσεις. Επιταχύνει την ανανέωση της επιδερμίδας και χαρίζει μοναδική λάμψη.

Παράλληλα, τα ειδικά επιλεγμένα ενεργά συστατικά, βασισμένα στην Επιστήμη της Επιγενετικής, αυξάνουν την παραγωγή κολλαγόνου, ελαστίνης και υαλουρονικού οξέος, αντιστρέφοντας δραστικά την πορεία φθοράς του χρόνου.

Η Diamond Velvet Anti-Wrinkle Cream είναι από τις πιο αποτελεσματικές ενυδατικές κρέμες, καθώς διαθέτει ειδικά σχεδιασμένη σύνθεση που προσφέρει βαθιά και παρατεταμένη ενυδάτωση στο δέρμα διατηρώντας τα αποθέματα υγρασίας του.

 ενυδατικές κρέμες

Αυτό είναι το πιο ισχυρό και αποτελεσματικό αντιγηραντικό προϊόν!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Meghan Markle: Αυτή είναι η αγαπημένη της αντιγηραντική μάσκα

HerNewskl

Nude lipstick: Είναι απόλυτα θηλυκό και εντυπωσιακό όλες τις εποχές!

HerNewskl

Κατερίνα Καινούργιου: H πιο χριστουγεννιάτικη εκδοχή της αλογοουράς!

HerNewskl