HerNews.gr
Ελλάδα

Εθνική Οδός Αθηνών – Κορίνθου: Φωτιά σε βυτιοφόρο – Κλειστές και οι δύο λωρίδες

Σε μία είδηση της τελευταίας στιγμής βυτιοφόρο έπιασε φωτιά και έχουν κλείσει και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου.

Με απόφαση της τροχαίας έχουν κλείσει και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου, τόσο με κατεύθυνση προς Αθήνα όσο και Κόρινθο.

Τα οχήματα έχουν μείνει ακινητοποιημένα στα διόδια.

Το βυτιοφόρο μεταφέρει 7,2 τόνους υγραέριο κίνησης κι έχει παραδοθεί στις φλόγες. Το εν λόγω όχημα έχει πιάσει φωτιά στο ύψος της Κακιάς Σκάλας.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η φωτιά έχει περιοριστεί και οι προσπάθειες έχουν επικεντρωθεί στο να μειωθεί το θερμικό φορτίο που έχει παραχθεί από την φωτιά με μία διαδικασία ψύξης.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για εγκλωβισμένους τόσο για τον οδηγό του βυτιοφόρου ούτε για άλλο διερχόμενο όχημα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

ΔΥΠΑ: Επιχορήγηση ύψους 14.800 ευρώ σε 284 επιχειρήσεις νέων

georgegsp

Ημαθία: Μητέρα δολοφόνησε το 6 μηνών βρέφος της μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων παιδιών της

HerNews ka

Κακοκαιρία Elias: Από τα ξημερώματα χτυπάει την Αττική με ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

HerNews ka