HerNews.gr
Ελλάδα

Ετοιμάζονταν να «σπρώξουν» πάνω από έναν τόνο ποτά «μπόμπες» – Tους έπιασαν οι «Ράμπο» της ΑΑΔΕ

Νέα μεγάλη επιτυχία από τους τελωνειακούς ελεγκτές της ΑΑΔΕ, καθώς κατέσχεσαν προϊόντα, που γνωστό κύκλωμα, το οποίο νοθεύει ποτά, ετοιμαζόταν να σπρώξει προς κατανάλωση σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Ιεράς Οδού.

Συγκεκριμένα, μετά από αιφνιδιαστικό έλεγχο, οι ράμπο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) βρήκαν και κατέσχεσαν πάνω από ένα τόνο παράνομα αλκοολούχα ποτά (μπόμπες).

Πρόκειται για δημοφιλή ποτά – ουίσκι, βότκα, τζιν- τα οποία οι επιτήδειοι εμφιαλώνουν σε μπουκάλια γνωστών ετικετών και τα σερβίρουν σε νέα παιδιά, δεδομένου ότι το συγκεκριμένο κατάστημα είναι δημοφιλές στις νεαρές ηλικίες.

Διαβάστε περισσότερα στη Vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Δύσκολο και μεγάλο το μέτωπο στα Δερβενοχώρια – Κατευθύνεται προς Οινόη και Μαγούλα

HerNews ka

O Victor Vernicos & η Panik Records με την Ελλάδα στη Eurovision 2023!

HerNews ka

«ΨΟΦΑ..» Το tweet που πυροδότησε την Αγγελική Νικολούλη και φέρεται να το έγραψε η αδερφή της Πισπιρίγκου

HerNewskl