HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Eurovision 2024: Οι πρώτες δηλώσεις της Μαρίνας Σάττι μετά την 11η θέση

Η Μαρίνα Σάττι έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ μετά τον τελικό της Eurovision όπου κατέκτησε την 11η θέση το βράδυ του Σαββάτου 11 Μαΐου.

Η τραγουδίστρια τα έδωσε όλα στη σκηνή και κατάφερε να ξεσηκώσει το κοινό και να δημιουργήσει διφορούμενες κριτικές για το «Ζάρι» όμως τελικά κατέκτησε την 11η θέση με μεγάλο νικητή της βραδιάς την Ελβετία.

«Ήταν τρομερή εμπειρία για μένα όλο αυτό. Αν γυρνούσα πίσω το χρόνο θα το έκανα ξανά, 100%. Σε όλα τα επίπεδα και καλλιτεχνικά και προσωπικά, θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ, όλους, για όλη τη στήριξη, για τα μηνύματα και την αγάπη», δήλωσε η Μαρίνα Σάττι στην κάμερα της ΕΡΤ.

Ανατροπές και θρίλερ στο φετινό μουσικό διαγωνισμό της Eurovision.

Μεγάλη νικήτρια η Ελβετία με τον καλλιτέχνη Nemo, ο οποίος πήρε το τρόπαιο του νικητή. Τη δεύτερη θέση κατέκτησε η Κροατία και την τρίτη η Ουκρανία. Στην 11η θέση βρέθηκε η Ελλάδα με το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι. Η Ελλάδα έλαβε το μοναδικό της 12άρι από τη νικήτρια Ελβετία.

Μάγεψε την Ευρώπη το Νemo. Στην Κορυφή το ”the code”. Ο κώδικας τα έσπασε.

Η Ελβετία με εκπρόσωπο το Nemo και το τραγούδι “The Code” αναδείχθηκε νικήτρια του 68ου Διαγωνισμού της Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας.

Το Nemo εντυπωσίασε τόσο τους κριτές, όσο και το κοινό και κέρδισε το μεγάλο τρόπαιο. Μόλις το παρέλαβε, δήλωσε: «Ελπίζω ότι αυτός ο διαγωνισμός να μπορεί να ανταποκριθεί στην υπόσχεσή του και να συνεχίσει να υποστηρίζει την ειρήνη και την αξιοπρέπεια για κάθε άνθρωπο».

Λίγο μετά τη νίκη του, ο τραγουδιστής πανηγύριζε στη σκηνή για τη νίκη του, εμφανώς συγκινημένος ακούμπησε το γυάλινο τρόπαιο με δύναμη στην σκηνή του διαγωνισμοί με αποτέλεσμα να σπάσει.

Η Μαρίνα Σάττι με το “Ζάρι” ενώ έκανε μία εντυπωσιακή εμφάνιση, δεν κατάφερε να μπει καν στην πρώτη δεκάδα και πήρε την 11η θέση.

Η Ελβετία έδωσε 12αρι στην Ελλάδα με την Ελλάδα να ανταποδίδει και την Μαρίνα Σάττι να δίνει μια μεγάλη αγκαλιά στο Νemo. Η Ελλάδα έδωσε το 10αρι της στην Κύπρο. Με την Κύπρο να βάζει στο Ζάρι 7.

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της Eurovision 2024, είναι η Έντεν Γκολάν, η τραγουδίστρια του Ισραήλ.

Εν μέσω αποδοκιμασιών –που δεν πέρασαν στον τηλεοπτικό αέρα , η 20χρονη τραγουδίστρια, έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση στον χθεσινό τελικό και πήρε την 5η θέση.

Με σημαίες της Παλαιστίνης και πλακάτ κατά της Eurovision 2024 για το γεγονός ότι δεν απέκλεισε το Ισραήλ, περισσότεροι από 5.000 άνθρωποι φώναξαν συνθήματα όπως «Eurovision, δεν μπορείς να κρυφτείς, υποστηρίζεις τη γενοκτονία» και «Λευτεριά στην Παλαιστίνη».

Η αστυνομία, η οποία επιβεβαίωσε ότι έκανε χρήση δακρυγόνων, προσπάθησε να απωθήσει τους διαδηλωτές πίσω σε μια πλατεία όπου υπάρχει άδεια να γίνει μια συγκέντρωση υπέρ των Παλαιστινίων.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ηλίας Ψινάκης: «Ο Σάκης Ρουβάς δεν έπρεπε να πάει δεύτερη φορά Eurovision»

Her News b

Βάσω Λασκαράκη: “Πιο σίγουρη νιώθω με τα σεναριάκια μου”

HerNewskl

Ζήνα Κουτσελίνη: “Συγγνώμη. Οφείλουμε σαν δημοσιογράφοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας”

HerNewskl