HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Eurovision 2024: Τόσο κόστισε η ελληνική αποστολή – Δείτε αναλυτικά

Το πρωί της Τρίτης 14/5 παρουσιάστηκαν στην εκπομπή «Το Πρωινό» αναλυτικά τα έγγραφα με το κόστος της ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision 2024. 

Στο πρώτο επίσημο έγγραφο αναφέρεται το ποσό των 195.712 ευρώ και πρόκειται για τα πρώτα χρήματα που βγήκαν από το ταμείο της ΕΡΤ για τον διαγωνισμό της Eurovision όπως αποκάλυψε ο Τάσος Τεργιάκης. Το συγκεκριμένο ποσό καταβάλεται από όλες τις χώρες που συμμετέχουν στον διαγωνισμό.

Το δεύτερο έγγραφο που παρουσιάστηκε, αφορά το ξενοδοχείο όπου έμεινε η ελληνική αποστολή και τα χρήματα είναι 98.700 ευρώ. Ακόμη, τα link για τις ζωντανές συνδέσεις στις εκπομπές και στις πρόβες, κόστισαν περίπου 30.000 ευρώ.

Αναφορικά με το booth από το οποίο ο Θανάσης Αλευράς και ο Ζερόμ Καλούτα εκφώνησαν τον ημιτελικό και τον τελικό του διαγωνισμού κόστισε 12.000 ευρώ.Μαρίνα Σάττι: Η πρώτη ανάρτηση μετά την Eurovision - «Έχουν συμβεί τόσα  πολλά πράγματα τον τελευταίο καιρό...» - InStyleΟ πρόεδρος της ΕΡΤ, Κωνσταντίνος Ζούλας και η σύμβουλός του, Λίνα Παπαδάκη κόστισαν περίπου 3.000 ευρώ για τις δύο ημέρες που μετέβησαν στη Σουηδία για την Eurovision. 

Το συνολικό κόστος της ελληνικής αποστολής για την Eurovision του 2024 ανέρχεται στις 300.000 ευρώ σύμφωνα με την ιστοσελίδα diavgeia.gr.

Μαρίνα Σάττι: Η πρώτη ανάρτηση μετά την 11η θέση – «Έχουν συμβεί τόσα πολλά»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σταμάτης Φασουλής: «Χάλασα τη ζωή μου στους έρωτες, μέχρι τα 36 μου σπαταλήθηκα»

Her News

Ιωάννα Μαλέσκου για Ιωάννα Τούνη: “Eσύ δεν έχεις θέσει όρια κατανοητά στον κόσμο που σε ακολουθεί”

HerNewskl

Δέσποινα Μοιραράκη: «Εγώ είμαι μια παχουλή και ώριμη γυναίκα»

HerNews ka