HerNews.gr
Ελλάδα

Eurovision: Ελλάδα και Κύπρος στην πρώτη δεκάδα

Η Eurovision 2021 πλησιάζει και τα πονταρίσματα δείχνουν τα φαβορί της διοργάνωσης. Γαλλία, Ιταλία και Μάλτα βρίσκονται στις πρώτες 3 προτιμήσεις του κοινού, ενώ η Κύπρος και η Ελλάδα έχουν διατηρήσει μια θέση στην δεκάδα, όπως όλα δείχνουν.

Ο πόλεμος των θέσεων στη λίστα κατάταξης είναι δύσκολος αφού, όπως παρατηρείται η διαφορά μεταξύ των χωρών δεν είναι μεγάλη. Ενδεικτικά, αυτή τη στιγμή η νίκη της Γαλλίας, σύμφωνα με τις μεγαλύτερες στοιχηματικές εταιρείες, «πληρώνει» 3,50, της Ιταλίας 4,50 και της Μάλτας 5,50.

Και οι τρεις παραπάνω χώρες, είναι πιθανόν να κερδίσουν, μιας και τα ποσοστά της κάθεμιας είναι πολύ κοντινά: Γαλλία 21%, Ιταλία 17%, Μάλτα 14%. To αν θα παίξει ρόλο η γλώσσα μένει να φανεί, καθώς μόνο το μαλτέζικο τραγούδι έχει αγγλικό στίχο (αν και… γαλλικό τίτλο: «Je Me Casse»).

Στην πρώτη δεκάδα η Ελλάδα και η Κύπρος

Σε ότι έχει σχέση με την Ελλάδα, η Στεφανία και το «Last Dance», πλέον καταττάσεται στη 10η θέση των προβλέψεων για νίκη στη Eurovision 2021. Ωστόσο, η χώρα μας βρισκόταν στην 14η θέση αλλά ανέβηκε στην λίστα και σε αυτό στάθηκε αφορμή η σκηνική παρουσία της χώρας μας. Οι χορευτές φρόντισαν να εντυπωσιάσουν τους θεατές την δεύτερη πρόβα της Στεφανίας.  

Η Κύπρος έχει ξεπεράσει την Ελλάδα για τρεις θέσεις στην πρώτη δεκάδα που σχηματίστηκε σύμφωνα με τα στοιχήματα.

 

Νεότερα Άρθρα

«Καμπανάκι» Αρείου Πάγου για «άμετρη ενδοοικογενειακή βία» – Ο χάρτης με τα κρούσματα, SOS για «εγρήγορση»

Her News

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός χώρισε με την Αλεξάνδρα Φωτοπούλου

Her News b

Λυρίδες: Αύριο τα πρώτα πεφταστέρια της άνοιξης

Her News