HerNews.gr
Διεθνή

Εύα Καϊλή: Συναντήθηκε με την κόρη της στις γυναικείες φυλακές Χάρεν

Την ευκαιρία να συναντήσει την δύο ετών κόρη της είχε σήμερα η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή, που παραμένει υπό κράτηση στις γυναικείες φυλακές Χάρεν στις Βρυξέλλες, κατηγορούμενη για πρωταγωνιστική συμμετοχή στο γνωστό σκάνδαλο Qatargate, που συνταράσσει το Ευρωκοινοβούλιο.

Στις 17:20 ώρα Ελλάδας ο πατέρας της, Αλέξανδρος Καϊλής, πέρασε το κατώφλι της φυλακής συνοδεύοντας την εγγονή του για την πρώτη συνάντηση της με τη μητέρα της από την ημέρα που η κα Καϊλή συνελήφθη και κρατείται.

Η κυρία Καϊλή είχε καταθέσει δια των συνηγόρων της αίτημα να της επιτραπεί να συναντήσει την δύο ετών κόρη της, το οποίο και έγινε δεκτό από τις δικαστικές αρχές του Βελγίου και σήμερα το απόγευμα η συνάντηση αυτή έγινε γεγονός.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kanye West: Πέταξε στο δρόμο το κινητό τηλέφωνο μιας γυναίκας που τον κατέγραφε

HerNews ka

Michael B. Jordan: Γυναίκα αποκαλύπτει ότι δεν είναι καλός στο κρεβάτι – «Συγγνώμη μωρό μου»

HerNews ka

Meghan Markle: Το podcast της προτάθηκε για βραβείο στα People’s Choice

HerNewskl