HerNews.gr
Διεθνή

Evangeline Lilly: Η ηθοποιός της Marvel αποσύρεται στα 44 της – Ποιοι είναι οι λόγοι;

Η Evangeline Lilly είναι μία από τις πρωταγωνίστριες του δημοφιλούς τηλεοπτικού σόου «Lost» και των ταινιών «Ant Man», της Marvel ή «The Hobbit», μεταξύ άλλων.

Η καριέρα της ήταν επιτυχημένη, αλλά η ηθοποιός αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή στα 44 της. Η Καναδή ανακοίνωσε μέσω των social media ότι αποσύρεται από τον κόσμο της υποκριτικής.

«Είμαι τόσο γεμάτη χαρά και ευχαρίστηση σήμερα καθώς ζω το όραμά μου. Δόξα τω Θεώ, νιώθω τόσο ευγνώμων για τις ευλογίες στη ζωή μου. Το να απομακρυνθείς από αυτό που φαίνεται σαν την προφανή επιλογή (όπως ο πλούτος και η δόξα) μπορεί να μοιάζει τρομακτικό μερικές φορές, αλλά το να μπαίνεις στην Ντάρμα σου αντικαθιστά τον φόβο με την ολοκλήρωση. Μπορεί να επιστρέψω στο Χόλιγουντ μια μέρα, αλλά, προς το παρόν, ανήκω εδώ. Μια νέα σεζόν έφτασε, και είμαι έτοιμη και είμαι ευτυχισμένη», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Evangeline Lilly αντέδρασε σε ένα βίντεο του 2006 που γυρίστηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του  “Lost ” στο οποίο επέμενε, με κάθε τρόπο, να γίνει συνταξιούχος ηθοποιός. Και έτσι έγινε.

Μια νέα οικογενειακή ζωή περιμένει τώρα την ερμηνεύτρια μετά την τελευταία της μεγάλη δουλειά στο Χόλιγουντ με το «Ant-Man and the Wasp: Quantummania» το 2023.

Μια τρομακτική απόφαση

Η ηθοποιός αναγνώρισε ότι το να κάνεις αυτό το βήμα δεν είναι εύκολο, στα χαρτιά, αλλά ήταν πεπεισμένη ότι είναι ο σωστός δρόμος. Στα 44 της χρόνια και με αρκετές πρόσφατες ταινίες, η απόφασή της Evangeline Lilly έχει εκπλήξει πολλούς και έχει γίνει πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο.

Στο βίντεο του 2006 που ανέκαμψε η ίδια η Evangeline Lilly στα κοινωνικά της δίκτυα, η ηθοποιός, τότε 27 ετών, φαίνεται να εξομολογείται ότι σε μια δεκαετία θα ήθελε να αποσυρθεί από τη βιομηχανία του Χόλιγουντ. Μεταξύ των ευχών της, η Καναδή σχολίασε την προθυμία της να κάνει οικογένεια, να αφιερώσει χρόνο για να γράψει και ακόμη και να αφοσιωθεί στο ανθρωπιστικό έργο. «Σας ευχαριστώ για την ανάκτηση αυτού του βίντεο που μιλάει για τα όνειρά μου», σχολίασε.

Αυτή τη στιγμή, η ηθοποιός είναι παντρεμένη με τον Norman Kali και έχει δύο παιδιά, ενώ εργάζεται και σε μια σειρά παιδικών βιβλίων. Η οικογένειά της είναι η πρώτη της προτεραιότητα αυτή τη στιγμή.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Άμπερ Χερντ: Η ζωή μετά τη δίκη – Το ψευδώνυμο και η βίλα στη Μαγιόρκα

Her News

Βασιλιάς Κάρολος: Εισήχθη στο νοσοκομείο για την επέμβαση στον προστάτη

HerNews ka

Steven Tyler: Νέα μήνυση σε βάρος του για σεξουαλική κακοποίηση

HerNews ka