HerNews.gr
Συνεντεύξεις

Εύη Δρούτσα: “Ο πρώην σύζυγός μου είχε ένα ελάττωμα το οποίο δεν άντεξα”

Η Εύη Δρούτσα παραχώρησε συνέντευξη στο ΟΚ! και στον Πάνο Τσουκάρα και μίλησε για τον πρώην σύζυγός της και τον λόγο που δεν αναφέρεται σχεδόν ποτέ σε αυτόν.

«Εύη, στον πρώην σύζυγό σου δεν αναφέρεσαι σχεδόν ποτέ. Γιατί;» ρώτησε ο δημοσιογράφος την Εύη Δρούτσα για να πάρει την απάντηση:

«Ήταν ο καλύτερος άνθρωπος. Είχε μόνο ένα ελάττωμα, το οποίο δεν άντεξα. Μείναμε λοιπόν μόνες μας με την Μαργαρίτα εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Πέθανε κιόλας στην πορεία ο άνθρωπος. Ούτε κρύβομαι ούτε με ενδιαφέρει τι θα πούνε για την προσωπική μου ζωή ή για το αν γκομενίζω. Χέσ…α. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως τις γυναίκες που έχουν προσωπικότητα σαν την δική μου οι άντρες τις φοβούνται».

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γιώργος Γιαννούλιας: Ο Tik Toker με τους 300.000 followers αποκαλύπτεται στο HerNews

Her News b

Ο Σίμος Κεδίκογλου μιλά στο HerNews: «Η οικογένειά μου είναι το λιμάνι μου, αλλά και η πηγή απ’ όπου αντλώ δύναμη και ενέργειά»

Her News b

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη μιλά στο HerNews για τους διάσημους γονείς της, την ψυχοθεραπεία και τον Βασίλη Μπισμπίκη

HerNews ka